Logo Infraroodexpert

Zonder schuldgevoel je veranda bijverwarmen in de lente? Ontdek hoe.

De lente nadert eindelijk, met langere en hopelijk zonnigere dagen. De temperatuur blijft soms achter. Wil je volop van de lentezon genieten in je veranda? Ontdek in onze blog hoe je deze ruimte zonder schuldgevoel kunt verwarmen voor een aangename lentesfeer.
Zonder schuldgevoel bijverwarmen met infraroodpanelen.

Volop genieten van je veranda

In de lente brengt de zon opnieuw heel wat licht en warmte in huis. Ideaal dus om te genieten van je veranda … Al kan deze ruimte soms nog behoorlijk fris aanvoelen. Infraroodpanelen zijn dan een handige en energiezuinige oplossing.

Onze panelen zorgen voor een snelle en aangename opwarming. Zo kan jij heel gericht bepaalde ruimtes zoals je veranda bijverwarmen. En dit zonder torenhoge energiefacturen en schuldgevoel achteraf. Laat die centrale verwarming dus gerust een graadje lager of volledig afstaan want onnodig ongebruikte ruimtes verwarmen, is met infraroodpanelen verleden tijd.

Verschillende design opties

Het oog wil natuurlijk ook wat. In je veranda wil je geen lelijk verwarmingselement dat de mooie stijlvolle uitstraling van je veranda teniet doet. Gelukkig zijn de design mogelijkheden van onze infraroodpanelen enorm uitgebreid. Van sober tot een opvallende eye-catcher. We hebben het allemaal. Bovendien zijn alle panelen steeds dun en compact waardoor er geen kostbare ruimte verloren gaat.

Voor de plaatsing heb je de keuze tussen de panelen aan het plafond te bevestigen of tegen een muur. Dit hangt natuurlijk af van de opbouw van je veranda.

Voor panelen die aan het plafond bevestigd worden, kiest men vaak voor infraroodpanelen met led verlichting. Zo wordt het verwarmingselement op een subtiele manier verwerkt zonder onnodige aandacht te trekken.

Aan de muur kan je dan weer gaan voor een opvallender exemplaar zoals bijvoorbeeld een fotopaneel met je favoriete familie- of reisfoto of een infraroodpaneel van natuursteen. Logischerwijs is een standaard uitvoering van de infraroodverwarming ook steeds mogelijk.

Gericht verwarmen

Infraroodpanelen zijn natuurlijk niet enkel voor je veranda. Heb je andere (frissere) ruimtes die je graag zou bijverwarmen zoals een bureau, wasruimte, zolder, … Dan is ook hier infraroodverwarming een energiezuinige keuze. Zelfs je terras verwarm je snel en efficiënt met infrarood terras verwarming van Infraroodexpert.

Benieuwd naar de verschillende verwarmingsopties voor jouw woning? Contacteer Infraroodexpert voor meer informatie.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.