Opendeur weekenden met beursacties:
17 + 18 februari & 24 + 25 februari

Logo Infraroodexpert

Langer buiten blijven genieten dankzij een terras verwarming met infrarood

Zou jij het graag warm genoeg hebben op jouw terras het hele jaar lang? Dan is een terrasverwarming met infrarood van Infraroodexpert de ideale oplossing voor jou. Ontdek de terrasstraler die bij jou past. 

Infraroodpaneel folder

Graag altijd een warm terras, ook bij koud weer? Ontdek dan terrasverwarming met infrarood.

Laat je gegevens achter en ontvang onze brochure.

Geniet het hele jaar door van de aangename warmte van terrasverwarming met infrarood

Het voordeel van een terrasverwarmer van Infraroodexpert is dat je hem het hele jaar door kan gebruiken. Zo geniet je langer van je terras en tuin in de lente, zomer, herfst en tijdens de steeds meer populair wordende winter BBQ’s. Ook als horeca-uitbater geniet je van de voordelen van infrarood terrasverwarming. De terrasverwarmers worden geleverd met een afstandsbediening met verschillende standen, waardoor jij de temperatuur gemakkelijk kan aanpassen.

Directe
warmtebeleving

Infraroodterrasstralers verwarmen objecten en mensen direct zonder de lucht te verwarmen. Gebruikers voelen meteen warmte bij inschakeling, in tegenstelling tot traditionele terrasverwarmers.

Langer buiten zitten
in de winter

Dankzij de terrasverwarmers van Infraroodexpert is het mogelijk om het hele jaar door van je tuin of terras te genieten. Een uitstekende oplossing voor het onvoorspelbare Belgische weer.

Betaalbare en energiezuinige oplossing

De terrasverwarmer werkt op elektriciteit, wat het voor jou voordeliger maakt om hem te gebruiken dan een gasverwarmer. Een infraroodterrasverwarmer is bovendien veiliger en vraagt veel minder onderhoud. Je plaatst de warmtestraler ook op de plaats die jij kiest.

Verschillende designs voor terrasverwarmers: voor elk wat wils

Er zijn verschillende vormen en maten beschikbaar.

Je kan de terrasverwarmer op een voet zetten, zo kan je hem gebruiken waar je hem nodig hebt. Terrasverwarmers kunnen opgehangen worden, zodat ze niet in het zicht hangen of in de weg staan en plaats innemen bij kleinere terrassen. Daarnaast zijn er ook verschillende groottes mogelijk, naargelang de capaciteit van jouw terras.

Kijk jij al uit naar de gezellige en aangename warmte op jouw terras dankzij terrasverwarmers met infrarood?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en we bespreken wat Infraroodexpert voor jou kan betekenen.

Zoek jij infraroodverwarming voor een open of een gesloten terras?

Voor zowel open als gesloten terrassen zijn er verschillende oplossingen. Wanneer je een open terras hebt, kies je best voor een terrasverwarmer met korte golf. Deze terrasverwarmers geven onmiddellijke warmte en zijn niet windgevoelig. Als je terras (semi-)gesloten is, raden wij een terrasverwarmer met middellange golf aan. Deze zijn iets gevoeliger voor de wind, maar kunnen aan het plafond bevestigd worden.

Waarom infraroodverwarming van Infraroodexpert?

De infraroodstralers van Infraroodexpert gaan langer mee dan goedkopere stralers uit een doe-het-zelf-zaak. Ze zijn steviger gebouwd waardoor ze tegen een stootje kunnen. Onze infraroodtoestellen werken ook efficiënter en hebben een groter bereik. Ze zijn ook makkelijker af te stellen en aan te passen aan jouw verwarmingsnoden.

Inspiratie opdoen voor je nieuwe terrasverwarmer?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.