Logo Infraroodexpert

De ideale sfeer en temperatuur in elke kamer? Met infrarood ledpanelen combineer je snelle, zuinige warmte met sfeervolle verlichting

Bespaar ruimte met plafond-infraroodpanelen. Geïntegreerde ledverlichting voor sfeer en warmte. Kies nu: 25% korting op ledverlichting of gratis installatie tot 31 december, bij Infraroodexpert.
Infraroodpaneel met verlichting.

Sfeerverlichting op maat: Houd jij meer van direct of indirect licht?

Ledverlichting, dat bestaat in veel vormen en kleuren. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht of je de voorkeur geeft aan indirect of direct licht in je slaapkamer of badkamer? Bij infraroodpanelen met directe verlichting worden de leds gemonteerd rondom het paneel. Deze directe ledverlichting levert voldoende licht om de hele ruimte gelijkmatig te verlichten. Bij ledpanelen met indirecte verlichting zitten de ledlichtjes achter het paneel en schijnen op de muur of plafond. Dit weerkaatste licht dompelt de kamer onder in een aangename, zachte sfeer.

Creëer de sfeer die je wil, op het moment dat je het wil

Felle kleuren die je wat extra energie geven of liever zacht wit licht dat voor een serene, relaxerende sfeer in je kamer zorgt? Met leds kan je op elk moment de sfeer in een ruimte aanpassen aan jouw wensen. Je kan daarbij kiezen voor gewone, witte verlichting of gekleurde rgb-leds. De kleur die je wilt, stel je zelf in. Of je laat de verschillende kleuren automatisch afwisselen.

Welke sfeer je ook wilt creëren, je hebt er slechts één druk op de knop voor nodig. Infraroodverwarming met leds bedien je namelijk met een afstandsbediening. Vanuit je luie zetel zet je de temperatuur van het paneel makkelijk een paar graadjes hoger en dim je het licht tot de juiste sterkte. Zo verander je ook de kleuren van je kleurenleds wanneer je maar wilt.

De ideale sfeer…en temperatuur!

Naast licht bepaalt natuurlijk ook de temperatuur de sfeer die je wilt. Dankzij je infraroodpanelen met verlichting sla je 2 vliegen in 1 klap. Want de ideale temperatuur en hoeveelheid licht stel je in 1 keer in. Zo kun je na een vermoeiende werkdag snel van de gewenste ontspannen sfeer genieten.

Snel geplaatst, zonder breekwerken

Nog een voordeel van te kiezen voor infrarood ledpanelen is dat je deze kan aansluiten op het bestaande lichtnet, zonder bijkomende stroomkabels te trekken. Er is dus geen extra stroombron nodig voor het verwarmingselement. De hele installatie gebeurt zo zonder breekwerken en kan meestal in minder dan één uur worden uitgevoerd.

Geniet van sfeer, warmte, …en een lage energiefactuur!

Met infrarood ledpanelen ga je voor een gezellige en warme sfeer in iedere kamer. Maar er is meer. Die knusheid gaat hand in hand met een zuinig verbruik. Zowel ledverlichting als elektrische verwarming werkt uiterst efficiënt. Ledlampen hebben weinig stroom nodig om een hoge lichtsterkte te bereiken en verspillen ook geen energie in de vorm van warmte.

Infraroodverwarming is op zijn beurt efficiënt doordat ze enkel personen en objecten verwarmt en niet de omringende lucht. Zo heb je minder energie nodig om een ruimte verwarmen. Nodeloos te stellen dat deze combinatie zorgt voor een gevoelig lagere energiefactuur.

December is dé maand om te kiezen voor infrarood ledpanelen

Heb je interesse om infrarood ledpanelen te plaatsen bij jouw thuis? Dan is dit hét ideale moment om toe te slaan! Infraroodexpert geeft 25%* korting op alle ledverlichting of bied je een gratis* installatie indien je bestelt voor 31 december 2020.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.