Logo Infraroodexpert

Jouw badkamer voordelig verwarmen met infraroodpanelen

Je badkamer voordelig verwarmen? De plek waar je je dag begint en afsluit, daar wil je een comfortabele en veilige verwarming. Tegen een betaalbare prijs, bovendien. Ga je voor een nieuwe badkamer, dan zijn infraroodpanelen een betere oplossing dan klassieke radiatoren. Dankzij infraroodverwarming krijg jij jouw badkamer warm in no-time.

Infraroodpanelen in je woonkamer, slaapkamer, living of badkamer

Wil je meer weten over de meest efficiënte en gezonde verwarming in badkamers? Ontdek dan infraroodpanelen voor in jouw badkamer.

Ontdek alle mogelijkheden van infraroodverwarming in jouw badkamer.

Stijlvolle verwarmingspanelen

Infraroodpanelen aan de muur of het plafond van jouw badkamer verwarmen met hun stralen mensen en objecten, niet de lucht. Deze innovatieve technologie kan de vorm aannemen van muur- of plafondpanelen, die werken op elektriciteit. Geen complexe buizen nodig.

Sunshower:
je wellness-douche

Geniet van de meest weldadige zonnestralen in je eigen badkamer. Een Sunshower is een douche mét infrarood die je lichaam vitamine D doet aanmaken en je spieren opwarmt, zoals een infraroodcabine. Heerlijk ontspannend en goed voor je immuniteit. 

Multifunctioneel: infraroodspiegel met licht

Integreer in je badkamer een verwarmde spiegel die niet beslaat en voorzien is van LED-verlichting. Voor de spiegel staan wordt wellness: je spieren hebben deugd van de infraroodstralen.

Infraroodpanelen als slimme badkamerverwarming
voor ‘s ochtends en ‘s avonds

Heb jij een vast ritme? Je kan onze infraroodpanelen helemaal afstemmen op jouw ritme. Bij de installatie voorzien we een afzonderlijke thermostaat waarmee je de temperatuur en de gewenste tijdstippen waarop de panelen moeten verwarmen kan instellen. Zo kan je de panelen laten beginnen met verwarmen wanneer jij de badkamer binnenstapt. Omdat de infraroodpanelen onmiddellijk warmte afgeven, kan jij meteen genieten van een warme badkamer.

Enkele infraroodtoepassingen

Ervaar de magie van zonneschijn terwijl je doucht. Voel de zachte waterdruppels op je huid terwijl een warmte zoals de zon je omarmt. Gun jezelf de unieke sensatie van een sunshower; het beste van infraroodverwarming en douchen in één.
Stap elke ochtend onder een aangenaam warme douche met een infraroodpaneel aan het plafond van je badkamer. Het strakke design integreert gemakkelijk in elk interieur, en biedt naast comfort ook een esthetische upgrade. Ook voor badkamers waar er weinig plaats is voor verwarming is dit de ideale oplossing.
Nooit meer last van beslagen spiegels na het douchen, dankzij Infraroodexpert. Dit tweeledig ontwerp bespaart ruimte en voegt een modern element toe aan je badkamer. Geniet van de energie-efficiënte verwarming terwijl je je dagelijkse routine uitvoert voor de spiegel.
Transformeer je badkamerervaring met ons infraroodpaneel aan de wand, waar je ook je handdoeken aan kan drogen. Het slanke en moderne design voegt niet alleen warmte, maar ook een vleugje klasse toe aan je interieur. Bespaar energie en verminder vocht in je badkamer, terwijl je geniet van een aangename warmte.

Warmte in jouw mooie badkamerinterieur dankzij infraroodpanelen

Voor andere verwarmingstoestellen heb je ruimte nodig, ten koste van je douche, bad, wastafel, toilet, kasten … Infraroodpanelen vragen bijna geen plaats. Een paneel aan de muur of aan het plafond past altijd in de warme badkamer van je dromen. Subtiel weggewerkt in de kleur van de muur, als eyecatcher of functioneel: verwarming in een handdoekrek, spiegel of verlichting. Dat kan allemaal met infraroodpanelen voor in jouw badkamer. 

Gezonde, veilige badkamerverwarming

Elektrische infraroodpanelen zijn een uiterst veilige verwarming voor badkamers. Je verwarming wordt zorgvuldig geïnstalleerd door onze experts, en de elektrische circuits zijn optimaal beschermd tegen vocht en schimmelvorming. De bijzondere werking van infraroodverwarming heeft zelfs gezondheidsvoordelen. Zo helpt het tegen spier- en gewrichtspijnen. Infrarood verbetert daarnaast ook de bloedcirculatie en versterkt jouw immuunsysteem.

Meer weten over infraroodpanelen in jouw badkamer? Maak een afspraak.

Kom langs in onze showroom of laat Infraroodexpert bij je thuis langskomen voor gratis advies.

Verwarm je badkamer zonder zotte kosten

Kijk je op tegen de kost van energie of renovatie van je badkamer? Zoek je een alternatief voor radiatoren in je nieuwe badkamer? Infraroodverwarming is wat je zoekt.

Zo bespaar je dankzij infraroodpanelen in je badkamer:

Inspiratie nodig? Bekijk onze realisaties.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.