Logo Infraroodexpert

Hoe je met infraroodpanelen je veranda gezellig warm maakt?

Lente in de tuin, geniet in je veranda met maatwerk infraroodpanelen. Comfortabele warmte voor knusse avonden temidden van bloeiende pracht.
Geniet van elk deel van je woning, ook je veranda.

Je veranda verwarmen met infraroodverwarming

Verwarming in je veranda plaatsen? Dat is niet echt evident. Minimaal één kant van je veranda bestaat volledig uit glas. Tegen de andere muren plaats je kasten, zet je zetels, hang je een televisie, … Ook aan het glazen dak kun je geen verwarmingselement bevestigen. Weinig tot geen plek dus om een radiator of kachel te installeren. Je oplossing:  infraroodpanelen in je veranda, slimme, zuinige en plaatsbesparende infrarood verwarming.

Infraroodpanelen voor veranda’s

Je veranda verwarm je met lange, smalle infraroodpanelen. Ze passen perfect op die ene plek waar je wél plaats hebt: net boven het schuifraam of de doorgang tussen je woonkamer en je veranda. Dankzij een hoekbeugel richt je de stralingswarmte van je infraroodverwarming rechtstreeks op de plek waar jij en je familie zitten. Zo heb je het snel gezellig warm.

Elegante infraroodverwarming van topmerken

Je kiest je infraroodverwarming uit verschillende Duitse en Italiaanse topmerken. Hun smalle infraroodpanelen zijn niet alleen elegant, ze bestaan ook in verschillende kleuren en maten. Je bedient ze met een schakelaar, een thermostaat of afstandsbediening. Is verandaverwarming met infrarood duur? Nee. Al vanaf 300 euro heb je infraroodpanelen van hoge kwaliteit die je veranda omtoveren tot een heerlijke plek waar je elk seizoen geniet. Ook in de winter.

Energiezuinige verandaverwarming

Met infraroodpanelen verwarm je je veranda energiezuinig. De stralen verwarmen de mensen en de meubels in de ruimte, niet de lucht. Zo heb je het sneller warm en verbruik je automatisch minder energie. Met een thermostaat of afstandsbediening verwarm je je veranda ook alleen wanneer het nodig is. Heb je zonnepanelen? Dan is je veranda voor bijna geen geld het hele jaar door aangenaam warm.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.