Logo Infraroodexpert

Infraroodpanelen
voor bedrijfsgebouwen: betaalbare en efficiënt verwarmen

Hebben medewerkers last van de kou in hun werkruimte? Swingen de verwarmingskosten voor aardgas de pan uit? Een grote industriële werkplaats of productiehal, een magazijn of receptie verwarmen: dat lukt niet met klassieke toestellen. Ontdek infraroodverwarming voor jouw bedrijfsgebouw. Het biedt een efficiënte oplossing voor deze moeilijk te verwarmen ruimtes. 

Krijg gratis verwarmingsadvies die past bij de infraroodverwarming voor jouw bedrijfsgebouw.

Een infraroodexpert komt langs, luistert en analyseert. 

Ideaal voor moeilijk te verwarmen ruimtes

Een grote hal met een hoog plafond, weinig isolatie, deuren of poorten die vaak opengaan: dankzij infraroodverwarming hebben je teamleden het warm genoeg. De stralen verwarmen niet de lucht, maar de mensen.

Duurzaam en betaalbaar

Infraroodpanelen werken op elektriciteit, geen aardgas nodig. En als die ook gekoppeld zijn aan zonnepanelen heb je (amper) nog elektriciteit van het net nodig. Een milieuvriendelijke keuze, zonder prijsschommelingen.

Beter opgewarmd,
beter werk

Infraroodverwarming verspilt geen energie: de stralen verwarmen niet de lucht, maar de mensen. Geen stramme en verkleumde spieren, geen rillingen: iedereen kan vlot en efficiënt werken.

Aangename infraroodverwarming in een grote werkplaats

Je wil niet dat je medewerkers last hebben van de kou, als ze werken in een grote productiehal, hangar of opslagruimte. Dat grote volume is echter moeilijk efficiënt te verwarmen met klassieke verwarmingstoestellen. Energie (en energiebudget) verspillen aan het verwarmen van de lucht, in een weinig geïsoleerd gebouw, dat wil je ook niet. Infraroodverwarming biedt een oplossing voor jouw bedrijfsgebouw. 

Ook voor de collega’s aan de bureaus

Zijn werkplekken waar mensen veel stilzitten moeilijk te verwarmen of te isoleren? Gaat de deur vaak open en is er veel tocht? Bijvoorbeeld een receptie of kassa, in een showroom of atelier. Ook daarvoor zijn er unieke oplossingen met infraroodverwarming, zoals een paneel boven een desk en onder een werkblad.

Ja, ik heb interesse in infraroodverwarming voor mijn bedrijfsgebouw

Een expert komt langs en maakt een analyse en offerte op maat, geheel vrijblijvend.

Superefficiënt met ook zonnepanelen en sensoren

Infraroodpanelen voor fabrieken en kantoren bestaan in verschillende modellen en werken allemaal op elektriciteit, die kan komen van zonne-energie. Investeren in zonnepanelen én infraroodverwarming is dus een slimme, duurzame oplossing. Bovendien kan je de panelen koppelen aan sensoren, zodat deze alleen werken wanneer het nodig is. Zo efficiënt, milieuvriendelijk en betaalbaar zijn infraroodtoestellen. Onze expert legt het graag in meer detail uit.

Infraroodverwarming verwarmt
ánders (en beter)

Je kent de klassieke radiatoren of vloerverwarming, op aardgas of elektriciteit. Die toestellen worden warm en verwarmen zo de lucht in een ruimte. Infraroodverwarming niet, die stralen verwarmen mensen en objecten. Daarom zijn infraroodpanelen slim in grote, open werkplaatsen. De lucht wordt niet verwarmd, wel de mensen die er werken.

Wat onze klanten zeggen​

Inspiratie nodig? Bekijk onze realisaties.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.