Logo Infraroodexpert

Klant aan het woord: “We begonnen met de living maar verwarmen ondertussen onze volledige woning met infraroodpanelen”

Sinds 2016 gebruikt Ann infraroodverwarming, voorheen convectoren met chauffageketel. Na huisrenovaties koos ze voor een eigentijdse vervanging.

Waar hebben jullie infraroodpanelen hangen?

“Tijdens onze zoektocht naar infraroodverwarming zijn hier ook andere bedrijven bij ons langs geweest. Eén van die bedrijven raadde ons aan om de muren volledig vol te hangen met infraroodpanelen. Dat vonden we een gek idee. Zo zijn we vervolgens naar Batibouw geweest en leerden daar Infraroodexpert kennen. De mannen van Infraroodexpert zijn ook eens naar onze woning komen kijken. Dankzij hen verwarmen wij nu met slechts twee grote infraroodpanelen onze hele living. Wij hebben infraroodpanelen in het toilet, de woonkamer, op de slaapkamers en op de badkamer. Daarnaast hebben we ook een infraroodstraler in de mancave buiten.”

Waarom kozen jullie voor infraroodverwarming?

“We hebben voor infraroodverwarming gekozen omdat het plaatsbesparend is. Bij ons blijven de muren vrij omdat ze aan het plafond hangen. Het is ook een directe warmte, een aangename stralingswarmte die helemaal in je lichaam kruipt. We hebben ook zonnepanelen dus de aanschaf van infraroodpanelen was een logische keuze.”

Hoe verliep de installatie van de infraroodpanelen?

“De installatie door Infraroodexpert is super goed verlopen. We hebben in deeltjes besteld en ze zijn ook in deeltjes komen ophangen. Daar zijn geen breekwerken aan te pas gekomen. Wanneer ze het zijn komen ophangen was het altijd netjes opgeruimd achteraf dus wij hebben daar eigenlijk totaal geen last van gehad.

Wij zouden Infraroodexpert zeker aanraden. Vlotte service, goede plaatsing, ze geven je advies … Het zijn echte experten! Ik denk ook vandaar de naam: Infraroodexpert.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Contacteer Infraroodexpert voor meer informatie.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.