Logo Infraroodexpert

Langer buiten comfort ervaren dankzij een infraroodterrasverwarmer

Zoek je een intelligente manier om jouw horecaterras het hele jaar door aangenaam warm te houden? Ontdek de infraroodterrasverwarmers van Infraroodexpert: de perfecte keuze voor het terras van jouw hotel, restaurant of café.

Infraroodpaneel folder

Altijd een heerlijk warm terras voor jouw café of restaurant? Ontdek infraroodterrasverwarmers.

Laat je gegevens achter en ontvang onze brochure.

Een slimme verwarming voor het terras van jouw horecazaak

Dankzij de terrasstralers van Infraroodexpert genieten je klanten langer van je horecaterras. Eén terrasverwarmer van Infraroodexpert verwarmt zo’n 25 m2 terras. De verwarmers worden voldoende hoog geplaatst zodat ze de obers er tijdens hun werk niet door gehinderd worden. Het uitkiezen van de verwarmers die aansluiten bij de kenmerken van jouw terras is belangrijk. Zo vermijd je dat sommige klanten het te warm hebben terwijl anderen het koud hebben. Infraroodexpert helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. We voorzien verwarming voor de maximumcapaciteit van jouw terras, maar achteraf kan je de verwarming aanpassen aan de hoeveelheid mensen die effectief op jouw terras zitten.

Langer buiten blijven tijdens de koude maanden

Dankzij de geavanceerde infrarood terrasverwarmers van Infraroodexpert kun je elke dag, ongeacht het seizoen, optimaal van je tuin of terras genieten. Ze zijn de perfecte oplossing voor de uitdagingen van het vaak wisselvallige Belgische weer.

De oplossing voor
elk horecaterras

Een infrarood terrasverwarmer is de ideale oplossing voor horecazaken. Infraroodexpert voorziet één gelijkmatige warmtezone op jouw terras. Zo kunnen jouw klanten ook bij lagere temperaturen van je terras blijven genieten.

De voordelige en energiezuinige oplossing

De terrasverwarmer draait op elektriciteit, wat in vergelijking met een gasverwarmer kostenefficiënter is. Daarnaast is een infraroodterrasverwarmer veiliger en onderhoudsarm. Bovendien kun je de warmtestraler precies daar plaatsen waar jij het wilt.

Diverse stijlen: voor iedereen een passend ontwerp

Er is een ruime keuze aan vormen en afmetingen.

Je hebt de optie om de terrasverwarmer op een standaard te plaatsen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Ze kunnen ook opgehangen worden voor een discretere opstelling en om ruimte te besparen, vooral bij compactere terrassen. Bovendien zijn er verschillende formaten beschikbaar die passen bij de grootte en behoeften van jouw terras.

Een infrarood terrasverwarmer op jouw events

Wist je dat je jouw mobiele terrasverwarmer ook kan meenemen als verwarmer voor evenementen? Doordat de terrasverwarmer enkel aangesloten is via een stekker in het stopcontact, is hij makkelijk mee te nemen naar andere locaties. Wij voorzien ook speciale statieven zodat je jouw verwarming gemakkelijk op jouw evenement of beursstand kan opstellen. 

Kijk jij al uit naar de gezellige warmte op jouw terras met een terrasverwarmer?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en we bespreken wat Infraroodexpert voor jou kan betekenen.

Zoek jij infraroodverwarming voor een open of een gesloten terras?

Voor zowel open als gesloten terrassen zijn er verschillende oplossingen. Afhankelijk van jouw terras ga je best voor terrasverwarming met korte of middellange golf. Wij begeleiden je graag in het maken van deze keuze met advies op maat. 

Waarom kiezen voor de infraroodverwarming van Infraroodexpert?

Bij Infraroodexpert hanteren we een innovatieve en efficiëntere benadering van verwarming met onze infraroodstralers. In vergelijking met de voordeligere varianten uit doe-het-zelf winkels, overtreffen onze stralers in kwaliteit. Onze premium infraroodstralers zijn voorzien van een hogere IP-classificatie (Ingress Protection), wat ze robuuster en schokbestendig maakt. Een hoogwaardige infraroodverwarming is niet alleen effectiever in het genereren en verspreiden van warmte, maar staat ook garant voor een langere levensduur dan de goedkopere modellen. Daarnaast bieden onze stralers een superieur bereik en uitgebreide maatwerkopties. Kies voor kwaliteit en veelzijdigheid met de infraroodstralers van Infraroodexpert.

Inspiratie opdoen voor je nieuwe terrasverwarmer?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.