Opendeur weekenden met beursacties:
17 + 18 februari & 24 + 25 februari

Logo Infraroodexpert

Infraroodverwarming voor jouw hobbykamer, loungespot of bureauruimte

Op zoek naar nieuwe elektrische verwarming voor een extra kamer in jouw huis? Maak van jouw bureauruimte, hobbykamer, loungespot, veranda … een comfortabele oase met efficiënte en gezellige infraroodverwarming. Kies uit de talloze panelen die Infraroodexpert te bieden heeft en vind de infraroodverwarming die past bij jouw kamer. 

Infraroodpaneel folder

Last van koude in bepaalde kamers van jouw huis? Ontdek hoe infraroodverwarming in jouw hobbykamer of bijkamer past.

Ontdek in onze brochure welke verwarming past bij jouw specifieke ruimte.

Werken met aangename warmte rondom jou

Infraroodverwarming is een goede oplossing voor jouw thuiswerkkantoor of bureauruimte. Met infraroodpanelen creëer je een knusse en warme werkplek waar jouw productiviteit niet geremd wordt. Last van koude voeten of rillingen is verleden tijd met de infraroodpanelen van Infraroodexpert. We hebben voor elk formaat werkplek een oplossing.

Budgetvriendelijk

Wil je een gezellige warmte die bovendien ook budgetvriendelijk is? Kies voor infraroodpanelen van Infraroodexpert. Door voor infraroodverwarming te kiezen kan je je bijkamer verwarmen zonder een grote hap uit je budget kwijt te zijn.

Ruimtebesparend en stijlvol

Onze infrarood verwarmingspanelen hebben een strak en modern design dat naadloos bij elk interieur aansluit. Door ze aan de muur of het plafond te monteren, bespaar je kostbare vloerruimte in jouw bijkamer. Zo geniet jij van infaroodverwarming in jouw bijkamer.

Snel opwarmen

Vergeet het wachten op een kamer die langzaam op temperatuur komt. Infraroodpanelen werken meteen, zodat je direct kan genieten van een behaaglijk warme bijkamer. Er is mogelijkheid om enkel te verwarmen wanneer je de ruimte effectief gebruikt.

Lekker ontspannen dankzij infraroodverwarming in je bijkamer

Maak in jouw huis een gezellige loungespot om te ontspannen met ons slim verwarmingssysteem. Je kan er tv kijken, een goed boek lezen, puzzelen of gezellig bijpraten, omgeven door een aangename warmte. Er zijn bovendien mogelijkheden om de kamer enkel te verwarmen wanneer ze effectief in gebruik is. Ons gamma bestaat uit alle mogelijke kleuren, zodat jouw verwarming perfect past bij het interieur van jouw loungeruimte en je er helemaal tot rust kan komen.

Geniet tot laat in je hobbykamer met infraroodverwarming

Ben jij bezeten door een specifieke hobby? Lijkt het jou leuk om een aparte, warme plek te hebben waar je jouw hobby kan beoefenen? Of je nu schildert, knutselt of aan hobbyprojecten werkt, infraroodverwarming zorgt ervoor dat je je passie kan uitoefenen zonder last te hebben van de kou, met een lage verwarmingskost. Zo kan jij je amuseren tot in de late uurtjes in jouw warme hobbykamer. Wanneer je klaar bent, kan je de verwarming gemakkelijk afzetten zodat er niet onnodig verwarmd wordt.

Yoga, ademhalingsoefening of sport in een verwarmde ruimte

Bereik je sportieve doelen door je bijkamer om te toveren tot een aangename, verwarmde fitnessruimte. Ideaal om je spieren op te warmen voor je begint of het lekker warm te blijven hebben tijdens het sporten. Na het sporten blijft je lichaamstemperatuur ook goed op peil. Infraroodverwarming heeft bovendien een weldadig effect op jouw spieren.

Heb je een specifiek idee voor de infraroodverwarming van jouw hobby- of werkkamer?

Ontdek de infraroodpanelen van jouw dromen bij Infraroodexpert.

Inspiratie opdoen voor je bijkamer?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.