Logo Infraroodexpert

Infraroodpanelen in jouw woonkamer: betaalbare en mooie verwarming van Infraroodexpert

Ben jij op zoek naar een verwarmingssysteem voor jouw leefruimte of woonkamer? Kan je hulp gebruiken bij de zoektocht naar de geschikte verwarming voor jouw living? Infraroodpanelen zijn de ideale oplossing om jouw woonkamer op een comfortabele, gezonde en energiezuinige manier te verwarmen.

Infraroodpanelen in je woonkamer, slaapkamer, living of badkamer

Welke infraroodpanelen passen best in jouw woonkamer? Ontdek het hier.

Laat je gegevens achter en wij bezorgen een brochure met meer informatie.

Een infraroodpaneel dat ook een krijtbord is aan jouw muur

Wil jij het praktische aan het aangename koppelen in jouw woning? Altijd al gedroomd van een grote krijtmuur in jouw living? Bij Infraroodexpert kan je een infraroodpaneel ook als krijtbord gebruiken. Zo kan je boodschappen overbrengen via jouw bord, terwijl de verwarming achter het bord zorgt voor een lekker warm huis. Vanaf nu past jouw verwarming altijd bij jouw interieur dankzij de verschillende mogelijkheden van infraroodpanelen.

Gericht verwarmen

Het grote voordeel van de stralingswarmte bij infraroodpanelen is dat ze doelgericht werken. Ze verwarmen enkel objecten die effectief aanwezig zijn in de ruimte en niet de lucht. Dit zorgt voor een gezellige warmte die net zo aanvoelt als die van de zon.

Esthetische oplossing

Infraroodpanelen bieden een mooie oplossing voor het verwarmen van jouw plekje in de zetel. Infraroodpanelen zijn namelijk elegant en esthetisch. Je kan de panelen gebruiken en ontwerpen naar wens. Je kan ze zo ophangen aan het plafond dat het niet opvalt dat er een verwarmingspaneel hangt.

Makkelijk aanpasbaar

Energie-efficiënt verwarmen is hoe langer hoe belangrijker geworden. Doordat de infraroodpanelen aanpasbaar zijn aan de grootte van jouw woonkamer, wordt er enkel de nodige energie gebruikt. We zorgen ervoor dat de panelen altijd exact groot genoeg zijn om jouw ruimte te verwarmen.

Infraroodpanelen verwarmen objecten in plaats van de lucht

De voorbije decennia waren er heel wat innovaties in verwarming. Denk maar aan de warmtepomp, die heel wat voordelen heeft tegenover zijn ‘voorganger’: de centrale verwarming met ketel. Infraroodverwarming is echter de volgende stap in de evolutie naar steeds betere verwarming van woningen en bedrijven. Zo geniet jij van aangename energiezuinige warmte met infraroodpanelen in jouw woonkamer.

De panelen zijn van Duitse kwaliteit en Italiaans design

Ben jij op zoek naar iets specifieks qua design in jouw woonkamer? Dat kan. We werken samen met verschillende merken van Duitse kwaliteit die degelijke en mooie panelen leveren. Er is keuze uit verschillende ontwerpen, maar je kan ook eigen ontwerpen aanbrengen. Inspiratie kan opgedaan worden in één van onze showrooms. Hier staan een aantal specifieke designoplossingen tentoongesteld. Zo zijn er infraroodpanelen voor in jouw woonkamer met verlichting, panelen met foto’s, panelen in verschillende kleuren, panelen die ook als spiegel gebruikt kunnen worden, enz.

Kiezen welke ruimte jij op welk moment verwarmt

Wanneer je kiest voor infraroodpanelen, kan je zelf kiezen op welke momenten bepaalde panelen warmte mogen afgeven. Hierdoor kan je veel efficiënter met je energie omgaan dan wanneer je een centraal verwarmingssysteem gebruikt. Enkel de kamers die je op een bepaald moment effectief in gebruik hebt, hoef je te verwarmen. Bij kamers waar je een tijdje niet komt kan je de verwarming afzetten. Waar een ander verwarmingssysteem volledige ruimtes verwarmt, gaat een paneel veel gerichter te werk. Zo zet je bijvoorbeeld enkel de infraroodpanelen in jouw living aan.

Kijk jij al uit naar de gezellige warmte van infraroodpanelen in jouw woonkamer?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en we bespreken wat de mogelijkheden van infrarood voor jouw woonkamer zijn.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.