Logo Infraroodexpert

Infraroodexpert opent nieuwe belevingswinkel door stijgende vraag naar infraroodverwarming

Met de opkomst van hogere energieprijzen heroverwegen veel Vlamingen hun verwarmingsmethoden en zoeken naar kostenefficiënte opties. De vraag naar infraroodverwarming stijgt aanzienlijk, wat leidde tot de opening van een tweede winkel in Oost-Vlaanderen door Infraroodexpert.
Showroom Infraroodexpert Aalter

Infraroodexpert breidt uit

Infraroodexpert, pionier in infraroodverwarming sinds 2010, opent op woensdag 15 maart een tweede winkel in Aalter. “Momenteel ontvangen we ook veel aanvragen uit Oost- en West Vlaanderen maar merken we dat onze showroom in Willebroek vaak iets te ver is. Daarom besloten we om een tweede winkel te openen zodat geïnteresseerden uit Oost- en West-Vlaanderen onze producten ook in het echt kunnen ontdekken” aldus zaakvoerder Shahab Nisary.

De showroom in Aalter zal enkel op afspraak te bezoeken zijn. Zo kunnen bezoekers in alle rust en met de nodige persoonlijke service de verschillende mogelijkheden ontdekken. De showroom geeft geïnteresseerden de kans om de gerichte stralingswarmte van infraroodpanelen zelf te ervaren.

Infraroodverwarming, dé verwarmingstrend van het moment?

Infraroodverwarming is niets nieuw maar door de energiecrisis merken ze bij Infraroodexpert een stevige opmars in de vraag naar infraroodpanelen. Dit energiezuinige en duurzame alternatief kan zowel als hoofdverwarming ingezet worden als als bijverwarming in frissere ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer, de veranda, de zolder, de bureau …

Het belangrijkste verschil met klassieke verwarmingssystemen is de werking. Zo verwarmen infraroodpanelen rechtstreeks objecten en mensen in plaats van de lucht in een ruimte. Deze stralingswarmte is dus perfect te vergelijken met de werking van de zon. Zo kan je ruimtes sneller en efficiënter verwarmen waardoor heel wat energiekosten uitgespaard worden.

Feestelijke opening

De tweede winkel is vanaf woensdag 15 maart geopend zijn voor afspraken. Natuurlijk mag ook een feestelijke opening niet ontbreken. Deze vindt plaats op zondag 19 maart. Op deze dag is iedereen welkom om de nieuwe belevingswinkel te komen ontdekken en om kennis te maken met Infraroodexpert en de verschillende infraroodpanelen. Dit alles met een lekker hapje en een drankje.

Benieuwd of Infraroodverwarming iets voor jou is? Contacteer Infraroodexpert om een afspraak te maken. Zo kan jij in alle rust onze verschillende infraroodpanelen komen ontdekken en ervaren. Onze experten geven je graag het nodige advies.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.