Logo Infraroodexpert

Werk als elektricien of installateur samen met Infraroodexpert

Wil jij jouw klanten unieke oplossingen met infraroodverwarming aanbieden? Infraroodexpert is dé leverancier voor infraroodpanelen. Verhoog je omzet met Infraroodexpert als betrouwbare partner voor jouw HVAC-bedrijf. Met een ruimer aanbod in verwarming maak je nog meer klanten blij. 

Meer omzet voor jou dankzij een samenwerking met Infraroodexpert, dé leverancier voor infraroodpanelen

We zitten samen en bespreken de mogelijkheden.

Meer klanten

Dankzij een samenwerking met Infraroodexpert als leverancier voor jouw infraroodpanelen krijgen oude klanten opnieuw interesse in jouw bedrijf, blijven bestaande klanten tevreden en is er een hogere kans op het aantrekken van nieuwe klanten.

Omzet verhogen

Het verkopen van onze infraroodverwarming kan aan zeer interessante marges, waardoor je jouw omzet aanzienlijk kan verhogen. Wij garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor onze partners van infraroodverwarming.

Altijd beschikbaar

Van onze service mag je zeker zijn: je kan ons altijd contacteren en wij helpen je graag verder. Onze levertermijnen houden we zo kort mogelijk. Daarnaast staan de deuren van onze showrooms open voor onze partners en hun klanten.

Verwarmingen van Infraroodexpert kunnen veelzijdig toegepast worden

Wanneer je reseller wordt van Infraroodexpert, krijg je toegang tot een uitgebreid assortiment aan verwarmingstoestellen met een veelheid aan toepassingsmogelijkheden. Onze infraroodpanelen kunnen gebruikt worden in badkamers, huiskamers, bijgebouwen… Ook zijn onze infraroodstralers handig wanneer klanten een overschot aan energie hebben door hun zonnepanelen.

Gratis opleiding en
ondersteuning gegarandeerd

Als partner krijg je van ons alle ondersteuning die je nodig hebt. Je krijgt een uitgebreide introductie in ons gamma en opleiding rond de installatie van infraroodpanelen en -verwarmers. Heb je bovendien een technische vraag tussendoor? Of een vraag over leveringstijd? Geen probleem, bel ons even en we helpen je meteen verder. 

Producten van Duitse kwaliteit bij Infraroodexpert

Wanneer jij verwarmingssystemen installeert, wil je – net als wij – zekerheid over de kwaliteit. Daarom werken wij met kwalitatieve merken van Duitse oorsprong. Zo hoef je je geen zorgen te maken over klachten, depannages of herstellingen.

Italiaans design voor jouw klanten: ruim aanbod

De focus van onze verwarming ligt op binnenpanelen. Dit zijn panelen die in huis gebruikt kunnen worden om te verwarmen, zonder dat het opvalt dat het een verwarming is. Er is keuze uit verschillende types verwarming zoals krijtborden, spiegels, toestellen met ledverlichting etc. Wanneer de klant een persoonlijk ontwerp wenst, is dat uiteraard ook mogelijk. De keuze is onbeperkt. Omdat onze verwarmingssystemen leidingloos zijn, heb je voor de installatie van onze producten geen loodgieter nodig.

Op zoek naar een leverancier van infraroodpanelen?

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van infraroodtechnologie met Infraroodexpert! Ontdek tijdens ons exclusieve webinar hoe een samenwerking ons beiden naar nieuwe hoogten kan tillen. Mis deze kans niet om voorop te lopen in deze innovatieve markt. Meld je nu aan en word deel van de toekomst met Infraroodexpert!

Verwarmingsoplossingen met
groene energie

Zonnepanelen zorgen bij klanten voor een overschot aan energie. Klanten gaan steeds meer op zoek naar duurzame alternatieven om te verwarmen en de overtollige energie die ze hebben te gebruiken. Energiezuinige oplossingen stijgen in populariteit. Infraroodexpert biedt hier een oplossing voor.