Logo Infraroodexpert

Zonnen terwijl je doucht

Zomerse voorbereiding: veilig zonnen in douche met infraroodverwarming van Sunshower. Vergeet de zonnebank.
Sunshower geïntegreerd in de douche van je badkamer.

De kracht van de zon in je douche

Met de Sunshower haal je – letterlijk – de zon in huis. En vooral: alleen maar het goede ervan. De Sunshower stimuleert je lichaam tijdens het douchen met een kleine dosis uv-licht. Zo maak je elke douchebeurt de o zo belangrijke vitamine D aan die je huid nodig heeft. Tegelijk krijgt je huid langzaamaan die mooie en gezonde zomerse kleur. De Sunshower is veilig: een sessie duurt maximaal 10 minuten. Wil je vroeger stoppen? Dan doe je dat met 1 druk op het touchscreen. Zo bereid je je huid verantwoord en goed gedoseerd voor op de zomerzon.

Verwen je lichaam

Hoef je een Sunshower alleen maar in huis te halen om gezond te bruinen? Nee. De Sunshower doet veel meer. Op 3 maanden tijd doe je je lichaam een gezond vitamine D-niveau cadeau. Dankzij de uv-stralen en de infraroodwarmte krijg je een energieboost. De infraroodverwarming dringt diep in je lichaam door. Zo ontspannen je spieren en verlicht je de spier- en gewrichtspijn die je na het sporten, snoeien of klussen opgelopen hebt. Het warme licht stimuleert ook nog eens je bloedsomloop. En dat allemaal terwijl je ’s morgens of ’s avonds aan het douchen bent.

Ook bij jou past een Sunshower

Bij Sunshower kies je het model dat het beste bij je past. Wil je alleen van de warmte van infraroodverwarming genieten of ook de zon in huis halen? Verwen je graag je hele lichaam of alleen je onderrug? Heb je genoeg plek om in te bouwen of ga je liever voor een opbouwversie? Laat ons je voorkeur weten: we vertellen je meteen welke Sunshower je op het lijf geschreven is.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.