Logo Infraroodexpert

Renovatieplannen tijdens de vakantie? Denk aan infraroodverwarming

Heb jij renovatieplannen met infraroodverwarming? Het is vakantie dus is het tijd voor ontspanning en renovaties. Kies voor snelle, ruimtebesparende infraroodverwarming om projecten af te ronden. Bespaar energiekosten, geniet van comfort.

Installeren is eenvoudig

Infraroodpanelen installeer je heel gemakkelijk. Je hoeft geen grote breekwerken of verbouwingen uit te voeren. Het enige wat je nodig hebt om ze aan te sluiten, is een stopcontact of een lichtpunt om je paneel rechtstreeks aan het elektriciteitsnet te koppelen. Met enkele beugels bevestig je elk paneel gemakkelijk tegen je muur of aan je plafond. Reken op ongeveer 1 uur installatietijd per paneel.

Kom ons aanbod ontdekken

Weet je graag welke infraroodpanelen we in ons aanbod hebben? Wil je ervaren hoe aangenaam de rechtstreekse stralingswarmte van infraroodverwarming aanvoelt? In onze nieuwe showroom hier in Court-Saint-Etienne vind je panelen in alle soorten en maten. Allemaal van Duitse en Italiaanse topkwaliteit. Breng dus een bezoek aan onze showroom en laat je wagen achter op onze ruime parking. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van infraroodverwarming als hoofd- of bijverwarming. En je ondervindt meteen hoe snel en efficiënt je je huis met infraroodpanelen verwarmt.

Gratis huisbezoek en advies

Wil je weten welke infraroodpanelen je het beste in je huis installeert? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs. We meten je kamers op, kijken de elektriciteitsvoorzieningen na en checken hoe je huis geïsoleerd is. We horen ook graag van je wat je van infraroodverwarming verwacht. Op basis daarvan krijg je gedetailleerd advies en een verwarmingsplan waarmee je je panelen in elke kamer op de juiste plek installeert.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.