Logo Infraroodexpert

Badkamer renoveren? Infraroodpanelen installeren!

Vakantietijd = klusjestijd. Het ideale moment om met die lang geplande renovatie van je badkamer te beginnen. Nieuwe vloer- of muurtegels, nieuwe kranen en wasbakken, een douche in plaats van een bad … Maar heb je al aan infraroodpanelen gedacht? Omdat ze bijna geen plaats innemen, zijn ze ideaal als hoofd- of bijverwarming.

Badkamer renoveren? Infraroodpanelen installeren!

Ga tóch voor dat bubbelbad of die inloopdouche

Elke vierkante centimeter in je badkamer is optimaal benut. Om plaats te besparen of net om ruimte te creëren. Een extra radiator is meestal geen optie. Infraroodpanelen wél. Je plaatst ze tegen je muur, hangt ze aan je plafond of integreert ze in je badkamermeubel als spiegel. Zo heb je meteen een extra verwarming die een aangename stralingswarmte verspreidt. Met infraroodpanelen schep je zelfs extra ruimte. Zo kun je dat bubbelbad of die inloopdouche waar je al jaren van droomt tóch installeren. Of voor een bad én een douche gaan.

De plaatsing? Lig daar vooral niet wakker van

Om een infraroodpaneel te installeren, hoef je geen ingrijpende werken uit te voeren. Kappen en breken? Helemaal niet nodig. Je hangt of zet het paneel snel en zonder veel vuil te maken op de plek die je gekozen hebt. Laat je het liever over aan onze vakmannen? Binnen het uur installeren we je paneel op de juiste plaats.

Infraroodpanelen: een eyecatcher met extra warmtecomfort

Een infraroodpaneel is meer dan een verwarmingselement. Kies voor ingebouwde ledverlichting en geef zo je badkamer een extra, rustgevende touch. Of bespaar extra plek en integreer het paneel in je badkamerspiegel. En vooral: geniet volop van de aangename stralingswarmte. Je spieren, bloedcirculatie, hele lichaam: je trakteert ze op een extra boost aan energie.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als hoofd- of bijverwarming. Bel of mail ons om gratis bij je langs te komen. Of breng een bezoek aan onze showroom.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.