Logo Infraroodexpert

Renoveren? Denk aan de juiste verwarming voor uw renovatieproject

Renovatieproject? Belangrijke verwarmingskeuze. Infraroodexpert geeft overzicht en voordelen van infraroodverwarming. Maak geïnformeerde beslissing voor woning, kantoor, werkplaats.
Renoveren? Denk aan de juiste verwarming voor uw renovatieproject.

Infraroodverwarming bij een renovatie

Infraroodverwarming brengt heel wat voordelen met zich mee, zéker wanneer u verbouwt of renoveert. Het is immers één van de meest efficiënte verwarmingsmethodes voor gebouwen met een oudere structuur.

We sommen de belangrijkste voordelen even voor u op:

 
  • Beperkte installatiekost. Tijdens een renovatieproject lopen de onverwachte uitgaven vaak snel op. Gelukkig zijn er aan infraroodverwarming geen torenhoge installatiekosten verbonden. Sterker zelfs: de meeste infraroodpanelen worden binnen één werkdag geplaatst, zonder extra kap of breekwerk.
  • Lage energiekost. Een volledige renovatie moet ook iets opleveren. Veel mensen renoveren om te besparen op hun energiefactuur. Infraroodverwarming is een oplossing waardoor mensen en bedrijven besparen op hun elektriciteitsfactuur.
  • Kwalitatieve oplossingen. Het spreekt voor zich dat kwaliteit één van de belangrijkste factoren van uw renovatieproject is. Onze verwarmingstoestellen zijn vervaardigd in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaliteits en keuringsnormen (ISO 9001, CE keuring, TUV keuring). Daarbovenop biedt de fabrikant 10 jaar(!) garantie.

Een troef voor uw nieuwe interieur

Het oog wil ook wat. Toch zijn het vooral kleine details die uw interieur maken… of kraken. Goed nieuws: een verwarmingstoestel moet geen doorn in het oog zijn. Infraroodverwarming biedt verschillende mogelijkheden om meer uit uw interieur te halen.

Ontdek de 3 meest gekozen mogelijkheden!

Led-panelen

Verwarming en licht combineren? Het kan! Onze infraroodpanelen kunnen uitgebreid worden met energiezuinige ledverlichting. Zo zorgt uw infraroodoplossing voor verwarming, decoratie en verlichting in één.

Badkamer

Stijlvolle (bij)verwarming in uw gerenoveerde badkamer? Dan is een infraroodpaneel perfect geschikt. U kunt uw infraroodverwarming uitbreiden met een handdoekdroger, spiegel, verlichting, …

Fotoverwarming

Een extra persoonlijke touch in uw nieuwe woning of kantoor? We combineren één van onze duizenden fotoprints of een persoonlijke foto met uw infraroodverwarming. Da’s pas verwarmen met persoonlijkheid!

Ontdek alle mogelijkheden tijdens een verwarmingsanalyse

Alle mogelijkheden van infraroodverwarming voor uw renovatieproject? Dan is een gratis en vrijblijvende verwarmingsanalyse een stap in de juiste richting. Tijdens een analyse neemt een verwarmingsexpert uw verbouwplannen door, en stelt hij een oplossing op maat voor.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.