Logo Infraroodexpert

Langer buiten genieten met een infrarood terrasverwarmer

Geniet langer van zomeravonden met infrarood terrasverwarming. Creëer warme sfeer en comfort op het terras. Energiezuinig en eenvoudig te monteren. Hou die zwoele avonden vast!
Langer buiten genieten met een infrarood terrasverwarmer.

Zuinige en gezonde verwarming voor buiten

Een terrasstraler op infrarood is muisstille elektrische verwarming, type korte golf. Dat betekent dat je de verwarming ziet gloeien. De infrarood terrasverwarmers zijn heel zuinig in energieverbruik, geven direct warmte af en zijn niet windgevoelig. Infraroodverwarming is de beste manier om na zonsondergang of op koudere dagen langer van je terras of tuin te genieten. Want je hoeft niet met zware gasflessen te sleuren, er is geen open vuur dat potentieel gevaarlijk kan zijn. Je hebt enkel een stopcontact nodig.

Terrasverwarmer zoals jij hem wilt

Bij Infraroodexpert hebben we infrarood terrasverwarmers naar ieders wensen en portemonnee. Je kiest uit infraroodverwarmers op een voet of voor een model om op te hangen tegen de muur of het plafond. We hebben terrasverwarmers met afstandsbediening, met een timer en met een ingebouwde thermostaat, zodat je de temperatuur perfect kan regelen. Bovendien vind je in het gamma van Infraroodexpert toestellen die niet enkel verwarmen maar ook verlichten: de ideale combinatie om je zomeravonden te rekken.Kies je voor een designheater of een klassiek exemplaar? Ontdek ons uitgebreide gamma infrarood terrasverwarmers.

Infraroodverwarming voor een geslaagd tuinfeestje

Vindt de familiebarbecue dit jaar bij jou plaats of organiseer je een tuinfeestje voor je vrienden? Je monteert de terrasverwarming op infrarood in open én gesloten ruimten – in een partytent op je gazon, in je poolhouse of onder een afdak. Zo hou je je gasten tot diep in de nacht warm. Feest ze!

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als bij- en hoofdverwarming.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.