Logo Infraroodexpert

Kan je verwarmen met verlichten of verlichting met verwarming?

Verwarmen en verlichten combineren met infraroodpanelen. Energiezuinige ledverlichting geïntegreerd, ruimtebesparing, en dubbele energie-efficiëntie: 50% minder energieverbruik plus zuinige verlichting in één toestel.
Verwarmen met verlichting of verlichten met verwarming?

Verbaas jezelf en je omgeving

Infraroodverwarming en ledverlichting ineen: een combinatie waarmee je meteen tot trendsetter uitgroeit. Want 1 ding is zeker: wanneer je vrienden en familie merken dat het verlichte paneel uit glas, natuursteen of aluminium aan je muur of plafond ook nog eens aangename stralingswarmte afgeeft, is je infraroodverwarming hét gespreksonderwerp van de dag. Want het strakke en moderne design past ook nog eens elk interieur als gegoten. Verlichting met verwarming is dus niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Ook het jouwe.

Gebruik je verwarmingspanelen als lamp of sfeerverlichting

Wil je bijvoorbeeld de lamp boven je eettafel vervangen door een verlichting met verwarming? Dat kan. We rusten je infraroodpaneel dan uit met directe ledverlichting. Of ga je liever voor sfeerverlichting in je woonkamer, slaapkamer of badkamer? Dan plaatsen we indirecte ledverlichting op de achterkant van je verwarmingspanelen. De verwarmingsspiegel met sfeerverlichting is al jaren een topper in de badkamer. De lichtsterkte en -kleuren stemmen we altijd op je wensen af.

Geniet van comfortabele en extra gezellige warmte

Je infraroodpanelen verwarmen niet de lucht, zoals andere verwarmingstoestellen. Met hun warmtestraling verwarmen ze personen en objecten rechtstreeks. Je voelt een aangename stralingswarmte, waardoor ook sneller een gezellige gevoelstemperatuur bereikt wordt. Zo hoef je minder te verwarmen en bespaar je al snel tot 50% op je energiefactuur. In combinatie met je energiezuinige leds wordt je energiebesparing nog een pak groter.

Volledig uitgewerkt volgens jouw smaak

We stellen je verlichte infraroodpanelen volledig samen zoals jij dat wilt. Onze experts komen wel eerst bij je langs om te bepalen waar je panelen moeten komen, hoeveel je er nodig hebt en welk type panelen voor je woning het beste is. Daarna is het aan jou: je bepaalt het materiaal – glas, spiegel, staal, aluminium of natuursteen -, het type licht, de lichtsterkte en de lichtkleur. Omdat we weten dat kiezen niet altijd makkelijk is, staan we je bij met raad en daad.

Ben je gewonnen voor lichtgevende infraroodverwarming? Vraag een gratis thuisbezoek en energieanalyse aan of breng een bezoek aan onze toonzaal.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.