Logo Infraroodexpert

Een gezond najaar kleurt infrarood!

Infraroodstralen bieden fitnessvoordelen, vergelijkbaar met joggen. Ontspannen spieren, verbeterde conditie. Infraroodverwarming groeit populair, vermijdt schadelijke stoffen en CO2-risico’s. Gezellige en gezonde herfst verwelkomen!
Voordelen door te kiezen voor infraroodverwarming.

Een even positieve invloed als de zon

Infrarood stralen van het lange type ondersteunen ons lichaam op natuurlijke wijze. Net als de zon, maar dan zonder schadelijke uv-straling. Dokters en kinesitherapeuten gebruiken die stralen dan ook voor medische doelen. Bijvoorbeeld om spier- en gewrichtspijn bij reumapatiënten te verminderen en het genezingsproces bij sportblessures te versnellen. Ook thuis kun je genieten van de vele gezondheidsvoordelen door te kiezen voor verwarmingstoestellen met infraroodstralen.

Wellness in je eigen badkamer, salon, bureau en hal

Of je nu kiest voor een infrarode sunshower in je badkamer, een hypermodern fotopaneel in je salon of een gepersonaliseerde verandaverwarming, het weldadige effect op je spieren en gewrichten is een feit. Net als je broodnodige dosis vitamine D én de voordelen die je huid ondervindt. Zo zorgt blootstelling aan infraroodstralen voor een betere bloedcirculatie met als gevolg een grotere aanvoer van zuurstofrijk bloed én een snellere aanmaak van nieuwe huidcellen.

Infrarood verwarming: veel gezonder dan gas en convectie

Verwarmen met gas? Belastend voor het milieu én voor je gezondheid door de C02-uitstoot. Convectieradiatoren? Blazen heel wat ongezonde stofdeeltjes in de lucht. Terwijl infrarood toestellen met onzichtbare stralen de materie in de ruimte opwarmen. Niet alleen een veel efficiëntere manier van verwarmen, maar ook de oplossing voor een optimale luchtkwaliteit in je huis met veel voordelen voor je algemene gezondheid.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als bij- en hoofdverwarming. Maak een afspraak met een infraroodexpert via 03 272 41 21 of info@infraroodexpert.be

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.