Logo Infraroodexpert

Kies voor gezonde verwarming met infrarood.

Thuis tijdens pandemie? Actief blijven belangrijk. Infraroodverwarming biedt gezondheidsvoordelen, vermindert ziekterisico. Ontdek voordelen voor welzijn en preventie.
Kies voor gezonde verwarming met infrarood.

Denk eerst aan jezelf

Kamp je zelf met gezondheidsproblemen, dan kan je anderen niet beschermen. Zorg er dus voor dat je zelf fysiek en mentaal in goede gezondheid verkeert. Eén van de dingen die daarbij helpt is infraroodverwarming. De heilzame effecten van de straling in een infraroodsauna gelden immers voor alle infraroodpanelen.

Dit werkt als volgt. De stralingswarmte dringt dieper door in je lichaam, wat doorbloeding en stofwisseling bevordert. Dit zorgt op zijn beurt voor meer aanmaak van witte bloedcellen met als resultaat een betere weerstand tegen griep en verkoudheid.

Bescherm je omgeving.

Bij klassieke verwarming wordt de lucht in de ruimte opgewarmd. Afgezien van het feit dat dit een zeer intensief proces is, zorgt convectie verwarming er bovendien voor dat de lucht in de ruimte circuleert. Zo wordt niet enkel stof verspreid, maar ook bacteriën en virussen. Infraroodverwarming werkt echter op een totaal andere manier. Het verwarmt met stralingswarmte enkel personen en voorwerpen in de ruimte. Er is geen sprake van luchtcirculatie en dit maakt je omgeving een stuk veiliger.

Hou het gezellig

Het is vervelend dat je binnen moet blijven en dat doe je misschien niet alleen. Behalve jezelf en de anderen in je omgeving beschermen wil je natuurlijk ook dat het wat gezellig blijft. Per slot van rekening is het een stresserende periode voor veel mensen. Je kan beginnen met een zonnetje in huis te zijn, maar je kan het ook écht in huis halen.

Infraroodverwarming bootst namelijk de gezonde stralen van de zon na. Dit geeft een heel ander warmtegevoel. Er is als het ware een gloed in je kamer die zorgt voor een uiterst gezellige sfeer.

Daarbovenop is het design van deze panelen erg modern. Ze zorgen dus niet alleen voor een gezellige warmte, maar ze geven je interieur ook extra uitstraling. En als je niet wilt dat de verwarming in de ruimte opvalt kan je nog altijd kiezen voor spiegelpanelen of kan je het paneel laten bedrukken met een kunstwerk.

Infrarood als zuinige, verstandige keuze

Door binnen te blijven, help jij om iedereen gezond te houden. Maar vergeet ook niet jezelf te beschermen. Stap daarom zo snel mogelijk over naar infrarood verwarming. De gezondheidsvoordelen die het met zich meebrengt zijn in deze dagen meer dan welkom, evenals wat extra gezelligheid.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.