Logo Infraroodexpert

Sunshower zorgt voor jouw dagelijkse portie zon en vitamine D terwijl je onder de douche staat.

Voel jij je tijdens de koude herfst- en wintermaanden vaak vermoeid en lusteloos? Heeft de zon bij jou ook zo’n groot effect op je humeur? Zou je graag het hele jaar door wat meer zon willen zien zonder te moeten verhuizen naar zonnigere oorden? Dan kan een sunshower voor jou de ideale oplossing zijn. We vertellen je graag waarom. 
Hoe kunnen we een vitamine D tekort tegengaan? Met een sunshower kan jij alle dagen van het jaar genieten van een heerlijke portie zon.

Algemeen tekort aan vitamine D

Jammer genoeg kennen we het (bijna) allemaal,… een tekort aan vitamine D. Gemiddeld heeft 70% van de Belgen een tekort aan vitamine D en dit percentage stijgt in de herfst en winter zelfs naar 90%. We worden hier in België onvoldoende blootgesteld aan zonlicht. Maar het gaat hier niet alleen om het aantal zonuren ook de sterkte van de UV-straling speelt een belangrijke rol.

Vraag jij je nu af of dit een invloed heeft op je lichaam? Het antwoord is, JA! Want vitamine D is een ontzettend belangrijke en onmisbare vitamine voor onze gezondheid. Het heeft namelijk effect op ons immuunsysteem, de sterkte van onze botten en tanden en de werking van onze spieren.

Sunshower brengt de zon in je badkamer

Hoe kunnen we een vitamine D tekort tegengaan? Met een sunshower kan jij zelfs op de koudste en donkerste dagen van het jaar genieten van een heerlijke portie zon. Een sunshower stelt je lichaam elke ochtend bloot aan een lage én veilige dosis UV-straling, waardoor je lichaam gestimuleerd wordt om vitamine D aan te maken. Zo ervaar je alle positieve effecten van zonlicht en kan het tekort aan vitamine D perfect worden aangepakt zonder pilletjes of drastische aanpassingen in je voedingspatroon.

Start opgeladen aan je dag

De infraroodstraling van een sunshower zorgt niet alleen voor de aanmaak van vitamine D, het zorgt ook voor een heerlijk ontspannen gevoel. Het warme licht stimuleert de bloedsomloop waardoor je spieren en gewrichten verlicht worden. Door elke ochtend te starten met sunshower voel jij je fitter, beter in je vel en wordt je uitgeruster wakker. Kom de positieve effecten van de sunshower ervaren bij Infraroodexpert.

Speciaal ontworpen voor jouw douche

Sunshowers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in je douche. De Sunshower kan zeer eenvoudig geïnstalleerd worden in elke douche en kan bovendien volledig weggewerkt worden in de douchewand of in de hoek van je douche geplaatst worden, afhankelijk van het model dat je kiest.

Wil jij ook graag de positieve effecten van een sunshower ervaren? Kom gerust langs in onze showroom om de verschillende modellen te ontdekken. Onze experten staan je graag te woord. Contacteer ons.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.