Logo Infraroodexpert

Genieten van ideale warmte en de juiste sfeer met ledverlichting?

Er zijn van die momenten dat je het graag extra gezellig maakt in huis. Een zachte sfeerverlichting helpt om de gepaste sfeer te crëeren. Wanneer je kiest voor infraroodverwarming met ledverlichting, heb je niet enkel de ideale warmte maar ook de juiste sfeer meteen te pakken.

2 keuzemogelijkheden (directe of indirecte ledverlichting)

Om die ideale combinatie te bereiken, kan je kiezen uit 2 soorten verlichting Je kan gaan voor infraroodpanelen met directe verlichting waarbij de leds worden gemonteerd rondom het paneel. Deze directe ledverlichting levert voldoende licht om de hele ruimte voldoende en gelijkmatig te verlichten. Of je kiest voor infraroodpanelen met indirecte verlichting waarbij de ledlichtjes achter het paneel zitten en schijnen op muur of plafond. Zo wordt de kamer ondergedompeld met de ideale warmte en de  juiste sfeer. Je kan kiezen voor gewone, witte verlichting of gekleurde rgb-leds. De kleur die je wilt, stel je zelf in. Of je laat de verschillende kleuren automatisch afwisselen.

Neem de touwtjes van je infraroodpanelen zelf in handen

Je infraroodverwarming met leds bedien je met een afstandsbediening. Vanuit je luie zetel zet je de temperatuur van het paneel een paar graadjes hoger en dim je het licht tot de juiste sterkte. Zo verander je ook de kleuren van je kleurenleds wanneer je maar wilt.

Warmte én sfeerverlichting: de max

Naast licht bepaalt ook de temperatuur de ideale warmte en de  juiste sfeer die je wilt. Dankzij je infraroodpanelen met verlichting sla je 2 vliegen in 1 klap. Want de ideale temperatuur en hoeveelheid licht stel je in 1 keer in. Zo kun je na een vermoeiende werkdag snel van de gewenste ontspannen sfeer genieten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van infraroodverwarming als hoofd- of bijverwarming?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.