Logo Infraroodexpert

Hebben je onthaalmedewerkers het vaak té koud?

Slimme verwarming voor grote ruimtes. Moderne ontvangstzones zijn ontmoetingsplaatsen. Infraroodverwarming houdt grote inkomhallen warm, comfort voor bezoekers en personeel.
Hebben je onthaalmedewerkers het vaak té koud?

Infraroodpanelen: efficiënte verwarming voor grote onthaalruimtes

Je moet er eens op letten hoeveel onthaalmedewerkers dikke truien en sjaals dragen achter hun desk. Hoeveel onthaalmedewerkers hebben het te vaak koud? Véél. Want zo’n grote onthaalruimte is natuurlijk indrukwekkend, maar in de herfst en de winter niet zo makkelijk om te verwarmen. Veel organisaties ruilden hun schuifdeuren al in voor draaideuren of plaatsten een sas. Maar infraroodpanelen zijn een veel goedkoper, sneller en efficiënter alternatief. Je gebruikt de elektrische verwarmingspanelen als hoofdverwarming of om bij te warmen en je hebt alleen een stopcontact nodig.

Infraroodpanelen verwarmen de mensen, niet de lucht

Wil je een aangename temperatuur in een hoge ruimte, dan moet je met een klassieke verwarming veel geduld oefenen. Want de warme lucht stijgt en daar heb je niks aan. Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht, maar de mensen en dingen in de ruimte. Vergelijk het met de zalige warmte van de zon op je huid. Je hebt het dus veel sneller warm. De warmtepanelen bestaan in alle kleuren en formaten, dus maken we infraroodpanelen in de stijl en kleur van je interieur. Je bestelt zelfs infraroodverwarming als een spiegel of fotokader. Zo valt het niet op.

Infraroodexpert verwarmt Syntra AB

Sinds 2016 zit Syntra Antwerpen en Vlaams-Brabant op de site Post-X in Berchem, een hypermodern, gloednieuw kantorencomplex. Maar de onthaalmedewerkers hadden het tijdens de koude seizoenen net iets te fris omdat de bezoekers ijskoude lucht van buiten binnenbrachten. We installeerden infraroodpanelen op strategische plaatsen boven het onthaalgedeelte. Onder de desks plaatsten we flexibele fiberplaten met een zelfklevende achterkant. Ook de benen en voeten hebben het daardoor steeds aangenaam warm.

Infraroodverwarming: gratis plaatsbezoek en advies

Mag het in je onthaalruimte een paar graadjes warmer zijn? Dan komen we eerst bij je langs om op te meten – die service is uiteraard gratis. Zo weten we precies welke en hoeveel infraroodpanelen je nodig hebt. En we berekenen waar we de panelen het best hangen voor een maximaal warmterendement. Daarna krijg je van ons een gedetailleerde offerte.

Infraroodexpert uit Antwerpen was een van de eerste Belgische leveranciers van elektrische infraroodpanelen. Al járen doen we waar we het beste in zijn: gezellige en energiezuinige warmte brengen in de meest uitdagende ruimtes. Hoe kunnen we jou helpen?

Kom langs in onze showroom of neem vandaag contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.