Logo Infraroodexpert

Infrarood verwarming: als het in je zaak absoluut stil moet zijn …

Heb je een kamer waar het écht stil moet zijn? Geen enkel type verwarming is 100% stil. Infrarood verwarming is absoluut stil.
Genieten van me-time.

Infraroodverwarming voor B&B of hotelkamers

Baat je een B&B of een hotel uit? Dan weet je dat je gasten een goede nachtrust vanzelfsprekend vinden. En die geef je hun niet met een zacht bed alleen. Kleine geluidjes van de radiator of verwarmingsbuizen kunnen hun slaap verstoren. Met infraroodpanelen in de kamer heb je daar geen last van. Infrarood verwarming is absoluut stil. Integreer ze in een spiegel, foto of afbeelding en je klanten geven je op meer dan alleen hun nachtrust een goede rating. (Benieuwd wat onze klant zegt? Lees meer over deze unieke B&B)

Stil verwarming in geluidsstudio’s

In je geluids- of opnamestudio is het kleinste geluid genoeg om je opname te stoppen.  En toch wil je het tijdens de opnames gezellig warm hebben. Met een infraroodpaneel voel je de warmte behaaglijk stralen en weer je storende verwarmingsgeluiden uit je studio.

Massageruimtes combineren comfort met stilte dankzij infrarood

De ene persoon is de andere niet. Waar de ene klant volledig ontspant bij rustgevende muziek, geeft de andere zich pas in complete stilte volledig aan een massage over. Met een muisstil infraroodpaneel boven je massagetafel voelt je klant een weldadige stralingswarmte. Gecombineerd met ledverlichting creëer je meteen een aangename sfeer. Maar ook in yogaruimtes is een geruisloze verwarming een absolute meerwaarde (Benieuwd wat onze klant zegt? Lees meer over yogaruimte De Levensbloem)

Slimme elektrische verwarming verhoogt concentratie in hoorcentra

In de testruimte van een hoorcentrum moet je een speld kunnen horen vallen. Je klanten moeten zich volledig kunnen concentreren, en tijdens de testen mag zelfs het kleinste geluid van buitenaf hen niet afleiden. Met infraroodpanelen maak je van je testruimte de ideale werkplek waar geen enkel geluid de resultaten kan beïnvloeden. Zo installeerde Infraroodexpert onlangs nog verwarmingspanelen aan de hoge plafonds bij gehoorcentrum ‘Foon’ in Leuven.

En dan is er ook nog je eigen slaapkamer

In de winter zet je de verwarming in je slaapkamer graag op een minimumtemperatuur. Het geluid van een tikkende radiator klinkt ’s nachts dan eens zo luid als overdag. Zeker wanneer je in slaap probeert te vallen. Infraroodverwarming is geruisloos. Heb je een kamer of ruimte waar het volledig stil moet zijn? Ga met infrarood verwarming voor absolute stilte.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.