Logo Infraroodexpert

Bijverwarmen in de lente maanden, zonder schuldgevoel.

Bijverwarmen in de lentemaanden: temperatuur en bijverwarming discussies vermijden met infrarood verwarming. Comfortabele warmte, zonder energieverspilling.
Zonder schuldgevoel bijverwarmen in de lentemaanden.

Plaatselijk bijverwarmen

Energiezuinige infraroodverwarming is de ideale oplossing om bij te verwarmen in de lente maanden. Wil je ’s avonds bijvoorbeeld nog even lezen op de zetel of vind je het te koud in de badkamer? Dan kun je infraroodpanelen installeren om de ruimte plaatselijk en tijdelijk te verwarmen. Het voordeel van infraroodverwarming is dat je niet hoeft te wachten totdat de gehele ruimte eindelijk op temperatuur is. Infraroodverwarming geeft namelijk direct warmte af op het moment dat je er behoefte aan hebt en dat op de plek waar het nodig is. In tegenstelling tot reguliere verwarming, verwarmt infraroodverwarming eerst de personen in de ruimte en daarna pas de ruimte zelf.

Energiezuinige infraroodverwarming

Infraroodverwarming is zeer energiezuinig omdat je op de eerste plaats geen energie verspilt met het verwarmen van de lucht. De warmte straalt namelijk direct uit op je lichaam. Daarnaast verbruiken infraroodpanelen sowieso weinig elektriciteit. Als je huis is uitgerust met zonnepanelen, dan kost het gebruik van infraroodverwarming in veel gevallen zelfs niets. Bovendien is infraroodverwarming eenvoudig te verwerken in je huidige interieur. De warmtepanelen zijn bijvoorbeeld te integreren in spiegels en schilderijen of te combineren met LED-verlichting.

Schakel over naar infrarood

Infraroodverwarming is de toekomst. De investering in infraroodpanelen verdien je snel terug door de significante besparing op je energiekosten. En zo geniet je tijdens de eerste lentemaanden zonder schuldgevoel van behaaglijke warmte op de momenten dat het nodig is.

Wil jij je huis voortaan graag bijverwarmen in de lente zonder schuldgevoel? Neem contact op met Infraroodexpert voor meer informatie.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.