Logo Infraroodexpert

Jij wilt gezellig cocoonen? Met deze verwarming wordt jouw me-time dubbel zo gezellig

Favoriet huisplekje verwarmen met infraroodpanelen. Knus en persoonlijke verwarming voor me-time. Zuinig en comfortabel genieten.
Genieten van me-time.

Wat is je favoriete plekje in huis? Die knusse relaxzetel in de hoek waar je onderuitgezakt boeken verslindt, de badkamer waar je makkelijk een uur in het bad dobbert of de slaapkamer waar je het liefst de hele zondag in soest? Op die speciale me-time plekjes mag het gerust een paar graadjes warmer zijn dan in de rest van het huis. Voor die plekjes bestaan er infraroodpanelen, een zuinige elektrische verwarming die een warm nestje creëert waar en hoe jij het wilt.

Infraroodverwarming: cocoonen voor professionals

Infraroodpanelen toveren elke hoek of kamer om tot een zalig warm coconnetje: een koude zolderkamer, een plekje in de woonkamer, je slaapkamer. Zo’n warmtepaneel is ultralicht, werkt op elektriciteit en geeft gezonde stralingswarmte af – niet aan de lucht, maar aan de mensen en meubels in de kamer. Ideaal voor je knusse muziek-, lees- of slaaphoek dus. Bovendien neemt de infraroodverwarming nauwelijks plaats in, want je hebt al een paneel ter grootte van een A4. Staat de centrale verwarming dus al lang uit, maar wil jij -in tegenstelling tot je huisgenoten- toch wat extra warmte, dan is zo’n paneeltje echt jouw ding.

Geniaal voor toilet: ook in het kleinste kamertje lekker warm met infraroodpaneel

Als mensen even willen ontsnappen aan de drukte in huis doen ze dat vaak ook … op het toilet, scrollend met de smartphone of lezend in een magazine. Ben of ken jij zo iemand? Met infraroodverwarming zit je ook daar warm met je billen bloot. Een radiator is natuurlijk veel te groot, maar een flinterdun infraroodpaneel hang je zo tegen het plafond. Of je hangt een spiegel op waarin een verwarmingspaneel is verwerkt. Stekker in het stopcontact en verwarmen maar.

Wellnessen onder de douche met de Sunshower

Voor de badkamerlovers hebben we een specialleke in huis: de Sunshower, een infraroodpaneel in je douche. Die geeft warmte en licht af, en bezorgt je een gezonde teint. Het is dezelfde infraroodwarmte die je terugvindt in wellnesscentra. Het licht geeft je bruisende energie om er tegenaan te gaan op drukke dagen. En de warmte doet je spieren ontspannen en afvalstoffen uit je lichaam drijven. Vaarwel stress, hallo levenskracht! Extraatje: door de lage dosis uv-licht krijg je er ook een gezonde blos van. Na zo’n ellenlange winter kan je huid dat gerust gebruiken. Me-time? Maak van je favoriete plek in huis een knusse cocon met infraroodverwarming.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.