Logo Infraroodexpert

Je poolhouse of veranda heerlijk verwarmen op koude dagen

In het voor- en najaar is het vaak aangenaam vertoeven in je poolhouse of tuinkamer. Maar in de winter kan het zonder verwarming flink koud zijn in je uitbouw. Met infraroodverwarming kan je ook in de koude wintermaanden nog genieten in je poolhouse of veranda zonder een hoge energiefactuur.

Infraroodpanelen in je veranda of poolhouse.

Verwarm ecologisch én economisch

Veranda’s hebben vaak grote raampartijen. Dit is ontzettend leuk om het leven buiten te kunnen bewonderen, maar langs de grote glaspartijen verlies je ook veel warme lucht. Omdat infraroodverwarming zich richt op personen en objecten, heb je er toch een warm gevoel. Bovendien kan je infraroodpanelen samen gebruiken met je zonnepanelen, waardoor je op zonnige winterdagen gebruik kan maken van zonne-energie om je poolhouse of tuinkamer te verwarmen. Zo kan je in je bijgebouw energiezuinig genieten van het winterzonnetje.

Geïntegreerd in je interieur

De keuze van het type verwarming heeft een invloed op je interieur. Traditionele verwarmingselementen kunnen plomp zijn. Vloerverwarming is esthetisch heel mooi maar heeft dan weer een flink prijskaartje. Bij infraroodverwarming kan je de panelen subtiel inwerken in je interieur als een spiegel, als panelen in dezelfde kleur als je muren of als led-verlichtingspaneel aan je plafond. Je kan ook een mooie foto van je familie of van een reis drukken op het paneel.

Verwarm enkel waar en wanneer je wil

Het duurt een tijdje vooraleer vloerverwarming en traditionele verwarmingselementen zoals radiatoren de lucht in een ruimte hebben opgewarmd. Niet zo handig als je even een uurtje wil lezen met het zicht op de tuin. De thermostaat van infraroodverwarming kan je programmeren zodat je poolhouse of tuinkamer al na 10 minuten lekker warm is. Andere verwarmingstoestellen hebben hier heel wat meer tijd voor nodig. De infraroodpanelen zijn niet verbonden met je centrale verwarming zodat je gemakkelijk kiest welke ruimte je wel en niet wil verwarmen.

Wil jij ook je veranda of poolhouse duurzaam en esthetisch verwarmen? Kom langs in onze showrooms om alle opties te bespreken.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.