Logo Infraroodexpert

Haal meer uit je infrarood terrasverwarming! [Verleng je camping avonden met mobiele infraroodverwarming]

Kamperen? Avond bij tent relaxen, kaarten of spellen? Mobiele infraroodverwarmer voor warmte, zoals zonsondergang. Geniet van zonnige warmte, zelfs ‘s nachts.
Avond bij tent of op de camping relaxen, kaarten of spellen? Geniet van zonnige warmte, zelfs ‘s nachts met infrarood terrasverwarming.

Geniet heel het jaar door van je terras met je infrarood terrasverwarming

Heb jij een mooi terras, een gezellige tuin of een knusse veranda? Dan wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Niet enkel overdag wanneer de zon schijnt, maar heel het jaar door en tot ‘s avonds laat.

Met infraroodverwarming zorg je ervoor dat je geen karrenvracht dekens moet aanslepen of naar binnen moet vluchten wanneer het kwik een dip neemt. Een infrarood terrasverwarmer plaats je op de gewenste positie, vast aan de muur of op een voet. Steek de stekker in en enkele seconden later voel je al die knusse warmte, alsof de zon nooit is ondergegaan. Een infrarood verwarmer beschikt bovendien over verschillende standen, die je kan instellen met de meegeleverde afstandsbediening. Zo kan je makkelijk de stralingswarmte van je elektrische kachel opdrijven naarmate de buitentemperatuur daalt.

Terrasverwarmers zijn een handige manier om je avonden te verlengen in je tuin, op je terras …en op de camping!

Neem je elektrische verwarming mee op reis

Je kan nog meer uit je terrasverwarming halen door ze mee te nemen wanneer je op reis gaat.Heb je deze zomer een kampeertrip gepland? Dan weet je misschien wel dat een vuurtje aanmaken om ‘s avonds de koude te weren op veel campings verboden is. En zelfs al heb je de mogelijkheid, dan moet je nog houtblokken voorzien, je vuur aanmaken…en de rooklucht in je kleren weten te appreciëren. Je slaapzak aantrekken kan ook, maar dan is een snelle trip naar het sanitair weer minder handig.Mobiele infraroodverwarming biedt een comfortabele, snelle en veilige oplossing om je campingavonden zo lang te maken als jij wilt. Heb je een kampeerplek met stroomvoorziening? Dan kan je hier makkelijk je infrarood terrasverwarmer opstellen en genieten van onmiddellijke warmte.Je hebt dan wel een statief nodig dat past op jouw terrasverwarmer. Maar geen nood, Infraroodexpert zorgt voor een stevige voet op maat zodat je ook op de – vaak oneven – camping ondergronden veilig je verwarmer kan opstellen. Je kan hierbij zelfs kiezen voor een inklapbaar statief dat je makkelijk opbergt bij je kampeerspullen.

Graag advies over je terras- of campingverwarmer? Wij bespreken met jou welke infraroodverwarming het best past bij jouw plannen. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.