Logo Infraroodexpert

Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM

Beluister Carl van Joe FM over infraroodverwarmingsopties thuis en op kantoor, buiten terrassen en sauna’s. Ontdek meer dan terrasverwarmers.

Wat zijn de mogelijkheden van infraroodverwarming in je woning?

Infraroodexpert:In de zomer ligt de focus natuurlijk op de infrarood terrasverwarming om de avonden op je (horeca)terras of in je tuin te verlengen. Je kan zo comfortabel buiten blijven zitten, ook wanneer het wat frisser begint te worden. Het afgelopen jaar was er bovendien ook in de wintermaanden interesse in terrasverwarmers omdat veel mensen buiten afspraken met vrienden en familie.De meeste infraroodverwarming wordt echter binnen geplaatst. In badkamers, thuisbureaus, slaapkamers, … overal waar je nood hebt aan snelle, aangename warmte. Infraroodpanelen kan je aan de muur of tegen het plafond hangen en geven warmte zonder van kleur te veranderen. Niet te vergelijken dus met het geel-rode licht van een terrasverwarmer. Infrarood verwarmers behouden hun oorspronkelijke kleur, en die kan je bovendien zelf kiezen.Infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in een grote waaier aan RAL-kleuren, maar je kan ook gaan personaliseren. Je eigen foto of favoriete schilderij afdrukken op een infraroodpaneel? Geen probleem. Een verwarmd krijtbord voor boodschappenlijstjes of een canvas voor je kinderen om zich op uit te leven? Infraroodpanelen kunnen naast een gezellige verwarming ook een echte meerwaarde betekenen voor je interieur.Daarnaast biedt infraroodverwarming ook heel wat gezondheidsvoordelen. Infraroodstraling helpt tegen spier- en gewrichtspijn, versterkt je immuunsysteem en voorkomt irritaties aan je luchtwegen. Niets dan voordelen dus.

Interesse in infraroodverwarming voor je woning, op kantoor of in je horecazaak? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.