Logo Infraroodexpert

Infrarood in je hal: een warm welkom!

Verwelkom warmte in huis met infraroodverwarming. Aangename hal, verwarm gasten en jezelf. Eenvoudige oplossing voor koude dagen.
Infrarood, een warm welkom!

Instant gezelligheid bij het binnenkomen

Omdat je nooit lang in de hal of trappenhal blijft, verwarm je die niet zoals andere kamers. Terwijl net hier de kou rechtstreeks naar binnen waait telkens als de voordeur opent. Gelukkig biedt infraroodverwarming een zuinige manier om van die ruimte ook een gezellig warme plek te maken. Het geheim? Infrarood in je hal. Infraroodstralen verwarmen de meubels en mensen in een kamer: je hoeft dus niet te wachten tot alle lucht in de ruimte is opgewarmd voor je het aangenaam warm krijgt.

Voor elke maat en elke smaak

Infraroodverwarmingstoestellen komen in alle maten, vormen en kleuren. Kies je voor pure luxe met een paneel in natuursteen? Verwerk je één van je favoriete foto’s in een paneel? Of, ideaal voor de inkomhal, ga voor een verwarmingstoestel gecombineerd met een handige spiegel. Infrarood in je hal, de ideale combinatie. Zelfs na de hevigste najaarsbui trek je de volgende keer een aangenaam warme jas aan!

Goed voor je gezondheid en je portemonnee

De medische wereld maakt al langer gebruik van infraroodstralen en ook bij je thuis hebben ze een positieve invloed op spier- en gewrichtspijnen, luchtwegen en bloedcirculatie. Omdat er bij dat type verwarming geen stof circuleert, is bovendien een goede luchtkwaliteit gegarandeerd. Nog enkele voordelen: voor de installatie van een infraroodverwarming heb je enkel een stopcontact nodig en met een thermostaat of afstandsbediening verwarm je alleen wanneer nodig. En bij een eventuele verhuizing neem je het toestel mee.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als bij- en hoofdverwarming. Maak een afspraak met een infraroodexpert via 03 272 41 21 of info@infraroodexpert.be.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.