Logo Infraroodexpert

Elke dag je eigen (betaalbare) wellness in huis, zonder plaatsverlies?

Klinkt tot rust komen in jouw eigen wellness als muziek in je oren? Wil jij graag een infraroodcabine in huis maar is de ruimte en/of het budget beperkt? Benieuwd hoe jij deze hele wellnesservaring eenvoudig én budgetvriendelijk in huis brengt?
Je eigen wellness in huis, dankzij de Sunshower.

De ideale plaatsbesparende oplossing

Jammer genoeg neemt een sauna meteen heel wat kostbare plaats in beslag. Plaats die je misschien niet meteen op overschot hebt in je woning. Mocht je tuin zich ertoe lenen, kan je ook een infraroodcabine in je tuin installeren. Maar geef toe, in de winter in je badjas of badhanddoek door de sneeuw moeten trippelen, is ook niet bepaald aangenaam.

Met infraroodpanelen breng jij de wellness gewoon naar je badkamer. Zonder extra ruimtes of afgesloten cabines. De straling van infraroodpanelen dringt diep door in je huid. Zo verwarmen ze ook je spieren waardoor jij een heerlijk ontspannen gevoel ervaart.

Dankzij een Sunshower krijg je al het goede van een zonnebank rechtstreeks onder je douche en dit zonder de (ongezonde) minpuntjes die je onder de zonnebank wel ervaart. De lage gezonde dosis UV-licht en infrarood zorgen voor heel wat positieve lichamelijke effecten zoals verlichting van spier- en gewrichtspijn, versterking van immuunsysteem, … Daarbij tank je ook nog eens gezonde dosis vitamine D.

Omdat je voor deze oplossingen geen aparte ruimte moet inrichten, ligt het kostenplaatje ook gevoelig lager.

Gedaan met droge en ongezonde lucht

Wanneer het in de winter vriest draait de verwarming in quasi alle huizen op volle toeren. Een klassieke verwarming, die de lucht rondom de radiator verwarmt, zorgt dat ervoor dat de lucht droger wordt.

Van droge lucht krijg je hoofdpijn, droge ogen, gebarsten lippen, een jeukende huid en je moet ervan hoesten. Je longen nemen droge lucht ook minder goed op. Gelukkig onttrekt infraroodverwarming geen vochtigheid uit de lucht.

Ook worden er door infraroodverwarming minder stofdeeltjes door de lucht geblazen. Ideaal voor mensen met allergieën.

Een gezonde huid

Een warme douche als het buiten koud is, zalig toch? Helaas niet voor je huid. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar je krijgt een droge huid van te warm douchen. Een sunshower zorgt ervoor dat je het lekker warm hebt onder de douche, ondanks dat je de temperatuur van het water lager instelt. Dit draagt bij tot een gezonde huid.

Omdat er slechts een lage dosis UV-licht aan te pas komt, is het gebruik van een Sunshower perfect veilig. Je huid voelt daarbij niet alleen beter aan, ze is vanbinnen ook gezonder. Infraroodstraling stimuleert de aanmaak van collageen, dat voor een gezonde en gladde huid zorgt.

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van infraroodwellness? Onze adviseurs bij Infraroodexpert bekijken graag hoe ze jouw badkamer in een heuse privé wellness kunnen omtoveren.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.