Opendeur weekenden met beursacties:
17 + 18 februari & 24 + 25 februari

Logo Infraroodexpert

Sunshower

Sunshower geïntegreerd in de douche van je badkamer.

Sunshower brengt al het goede van buiten naar binnen

Eindelijk is het zover, Wij hebben Sunshower eindelijk in onze gamma.
Met Sunshower haalt U het goede van de zon in huis. Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor.
Met een juiste, lage, dosis UV-licht word het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energiek en heeft een gezonde kleur. Infrarood licht werkt ontspannend. Bovendien stimuleert dit warme licht de bloedsomloop en verlicht het spier- en gewrichtspijn. Sunshower is makkelijk in gebruik. Sunshower is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Het apparaat kan daarom in de douche hangen.

Geniet van uw douche en infrarood straling tegelijkerstijd en geniet van de gezonde UV en krijg direct input van vitamine D.

Sunshower - gezond

Zonlicht stimuleert de aanmaak van vitamine D. Vitamine D is blangrijk voor een goede weerstand en het behoud van sterke botten. Sunshower zorgt in 3 maanden voor een gezond vitamine D niveau. Goed gedoseerd zonlicht geeft U bevendien meer energie en een zomerse kleur.

Sunshower geïntegreerd in de douche van je badkamer.

Sunshower - ontspannend

Infrarood licht werkt ontspannend en pijnverlichtend. Dit warme licht dringt tot diep in de huis door en verwamt daar uw spieren en gewrichten. Stijfheid en pijn verdwijnen en u kunt zich weer soepel bewegen.

Sunshower geïntegreerd in de douche van je badkamer.

Sunshower - veilig

Regelmatig een lage dosis zonlicht is velig en gezond. Sunshower bereidt uw huid verantwoord voor op de zomerzon. Maar ook in technische opzicht is de Sunshower veilig. Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes zoals de douche.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.