Logo Infraroodexpert

De populairste verwarmingsmerken van 2020

Afgelopen jaar populair: makkelijke, zuinige infraroodverwarming. Ontdek meest gekozen merken voor badkamer, thuis en terras in ons assortiment. Vereenvoudig jouw zoektocht naar ideale verwarming.
Populairste verwarmingsmerken van 2020.

Het subtiele, Belgische design van Inoovi

Een binnenkomer van jewelste. Zodra deze primeur (de eerste infraroodpanelen ooit met een Belgisch design!) in januari 2020 werd gelanceerd, kregen deze panelen meteen heel wat fans. Een Belgisch no-nonsense ontwerp gecombineerd met Duitse degelijkheid zorgt voor subtiele infraroodverwarming, die snel en spaarzaam ruimtes op de juiste temperatuur brengt. Inoovi biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen 2 reeksen. Het Hoge Temperatuur infraroodpaneel werd omwille van z’n opwarmingssnelheid meteen een hit in veel Belgische badkamers. De Lage Temperatuurreeks komt meer tegemoet aan grotere ruimtes waar je langere periodes doorbrengt. In woonkamers en eetkamers zorgen deze infraroodpanelen voor een stabiele, zuinige en gelijkmatige opwarming.

De slimme verwarming van Sunnyheat

Sunnyheat levert niet enkel hoge kwaliteit infraroodpanelen, maar gaat verder. Een Sunnyheat verwarmingssysteem bestaat namelijk uit panelen, een thermostaat en een draadloos controlesysteem. Dit controlesysteem houdt de temperatuur in elke ruimte zeer nauwkeurig op het gewenste niveau. Net zoals cruise control je wagen laat versnellen of afremmen om dezelfde snelheid te bewaren, stuurt het ISTC-systeem van Sunnyheat automatisch bij. Dit gebeurt door het wattage van de infraroodpanelen te verhogen of verlagen. Intelligent, maar vooral ook zuinig. Want door die kleine, tussentijdse aanpassingen voorkom je een forse daling in temperatuur waardoor je de kamer opnieuw volledig moet opwarmen.

Stijlvolle buitenverwarming met Stellar

Dé referentie op vlak van terrasverwarming. Deze kleine maar krachtige infrarood stralers vonden dit najaar massaal hun weg naar horecaterrassen en achtertuinen. Het grote voordeel vergeleken met andere terrasverwarmers is dat Stellar terras stralers door hun compacte ontwerp makkelijk op te hangen zijn. Je kan ze zowel op de muur, aan het plafond als aan een mast monteren. Bovendien zijn het geen lompe objecten die de doorgang van gasten versperren en het uitzicht van je terras of tuin domineren. Door hun subtiel, licht ontwerp integreer je ze zonder problemen in je decor. Zoals het bij buitenverwarming hoort, kan je deze stralers het hele jaar door buiten laten staan, in weer en wind. Van zomer tot lente zullen deze infraroodstralers klaarstaan om jou en je gasten wat extra warmte te geven wanneer nodig.

HEAT4ALL zet in op esthetische veelzijdigheid

Dit merk dankt z’n plaats in deze lijst aan z’n veelzijdigheid. Van handdoek drogers tot spiegelpanelen en beschrijfbare panelen, bij HEAT4ALL vind je het allemaal. Wil je een infraroodpaneel met een uitgesproken visuele stijl? Dan zit je hier goed. Dit merk wil met z’n verwarming een meerwaarde bieden voor je interieur. Een infraroodpaneel van HEAT4ALL kan je namelijk bedrukken met foto’s of kunstwerken zodat jouw verwarming ook meteen een uniek decoratiestuk wordt.

Mo-EL combineert snelheid met gebruiksgemak

Niet zo opvallend als een Heat4All infraroodpaneel, maar Mo-El heeft dan ook heel andere troeven. Dit budgetvriendelijke maar oerdegelijke merk is namelijk gespecialiseerd in heatstrips. Compacte binnenshuis infraroodkachels die op korte tijd een enorm vermogen kunnen genereren. Een zeer snelle opwarming dus, geschikt voor kleine ruimtes die je snel en accuraat op de juiste temperatuur wilt brengen. Met de dimmer stel je namelijk makkelijk de gewenste stand in.

Voor iedere smaak en behoefte heeft Infraroodexpert dus infraroodverwarming in huis. Geïnteresseerd in één van deze merken of vertrek je liever vanuit een analyse van jouw verwarmingsnoden? Neem dan contact op met Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek!

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.