Logo Infraroodexpert

Newtechnics lanceert eerste Designed in Belgium infraroodpanelen

Onder de naam Inoovi start het Antwerpse bedrijf Newtechnics Group dit voorjaar met de productie van een nieuwe reeks infraroodpanelen. Een primeur, want deze panelen worden geproduceerd in Duitsland maar volledig ontworpen in België.
Newtechnics en Inoovi
newtechnics en inoovi

Op Belgische maat

Infraroodverwarming, dat was tot hiertoe het (bijna) exclusieve domein van Duitse fabrikanten. Maar bij Newtechnics Group ontdekten ze de voorbije jaren dat in België betrouwbaarheid en robuustheid niet de enige criteria zijn. Op vlak van esthetiek schoten de designs soms tekort. Daarom wil Newtechnics Group met deze nieuwe reeks panelen tegemoetkomen aan de eisen van de Belgische handelaars en consumenten.

Inoovi

Newtechnics Group is geen nieuwe speler in de sector van elektrische verwarming. Na jarenlang mee aan het hoofd te hebben gestaan van een bouwbedrijf, besloot de zaakvoerder om zich volledig te richten op de distributie en installatie van infraroodverwarming. Deze Inoovi infraroodpanelen zijn de laatste toevoeging aan zijn catalogus.“We merkten dat onze Belgische klanten wel de degelijkheid van onze infraroodpanelen wisten te appreciëren maar dat ze qua design niet honderd procent hun smaak vonden in ons huidig productgamma. Daarom besloten we om, als eerste Belgische bedrijf, zelf panelen te ontwerpen. Op die manier kwamen we tot een product dat de Duitse gründlichkeit combineert met een design dat is afgemeten op de Belgische consument. Zweeds minimalisme, maar met meer afwerkingsopties. Ook qua rendement sluiten deze panelen veel beter aan bij de verwachtingen van Vlaamse gebruikers.”

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.