Logo Infraroodexpert
Overweeg je infraroodverwarming in je badkamer? Stel deze vragen! Populair voor comfort, gezondheid. Maak een weloverwogen keuze voor efficiënte verwarming.
Heatscope vision.

Infraroodverwarming: Perfect ook voor badkamers

De badkamer verwarmen op infrarood is een minder bekende vorm, maar minstens even kostenbesparend en efficiënt als andere vormen van verwarming. Het brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee, waaronder:

 

  • Stralen van infraroodverwarming zijn goed voor je huid en gezondheid. Wanneer je je ‘s ochtends klaarmaakt krijg je een extra dosis gezonde infraroodstralen. Twee vliegen in één klap!
  • Een infraroodverwarming is zuinig, ecologisch en efficiënter. De infraroodverwarming straalt warmte op mensen en voorwerpen in de ruimte. Dit is veel efficiënter dan de meeste traditionele systemen die de volledige lucht in de ruimte proberen op te warmen.
  • Het is een pak veiliger dan een elektrisch badkamervuurtje én gaat jarenlang mee. Zelfs in een vochtige omgeving als badkamers.
  • En last but not least: er is geen extra kap- en breekwerk nodig. Je hoeft geen weken zonder badkamer te leven, maar kan meteen genieten van een warme ruimte na een verkwikkende douche.

Enkele vragen vooraleer je infraroodverwarming in je badkamer laat installeren

Een goede voorbereiding is belangrijk wanneer je infraroodverwarming in je badkamer laat installeren. Daarom overlopen we tijdens een gratis huisbezoek volgende vragen met onze klanten:

Kan je technische installatie infraroodverwarming aan?

First things first: kunt je écht genieten van infraroodverwarming zonder breekwerken in je badkamer? Sommige (oudere) huizen hebben namelijk een verouderde elektriciteitsinstallatie die het al snel begeeft bij een beetje extra stroom.

Tip: Tijdens een gratis huisbezoek analyseren we het vermogen van uw elektriciteit en spelen we hier maximaal op in.

Opvallende of net heel subtiele verwarming in je badkamer?

Ben je op zoek naar een verwarming die je badkamer een extra touch geeft of eerder op zoek naar subtiel weggewerkte badkamerverwarming? Dan is infraroodverwarming het perfecte middel.Er zijn namelijk verschillende manieren waarop infraroodverwarming een extra touch aan jouw badkamer geeft. (We schreven zelfs een blog over decoratieve verwarmingen.) Onze infraroodexpertsen kijken daarom altijd naar de beste én mooiste oplossing voor jouw badkamer.

Hoe kan je het maximale uit je badkamerverwarming halen?

Het spreekt voor zich dat je minder verwarmingskosten wil betalen. Hoe kunnen infraroodpanelen in je badkamer je hierbij helpen? Hang je je badkamerverwarming best aan het plafond of beter tegen de muur? Hoe haal je met extra hulpmiddelen (zoals slimme thermostaten en bewegingssensors) het maximale rendement uit jouw verwarming?Een specialist op vlak van infraroodverwarming kent alle mogelijkheden als geen ander. Hij gidst je dus graag door de wereld van infraroodverwarming!

Infraroodverwarming in je badkamer? Stel jezelf deze vragen!

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.