Logo Infraroodexpert

Overproductie van je zonnepanelen? Trakteer jezelf op infraroodverwarming

Zonnepanelen met overproductie? Optimaliseer energieverbruik slim. Kies voor decoratieve terrasverwarming, bureau- of badkamerverwarming, of wellness met infrarood. Eenvoudige, stille installatie.
Overproductie van je zonnepanelen.

Vergoeding voor overproductie uitgesteld voor jaren

Wie het hele jaar door te veel produceert, verliest die overtollige energie bij de start van het nieuwe jaar. Er was sprake dat je in 2018 een vergoeding zou krijgen voor die overproductie an je zonnepanelen. Maar nu wordt duidelijk dat het nog járen duurt vooraleer je daarvan profiteert. Bak je tot die tijd een overdosis aan desserts om je energie op te gebruiken? Nee toch, dat kan slimmer.

Infraroodpanelen voor je overtollige gratis elektriciteit

Komt een elektrische terrasverwarmer tijdens de zomeravonden goed van pas? Of denk je er al langer aan om voor de koude maanden een bijverwarming in je badkamer, toilet of hal te installeren? Met infraroodverwarming is dat zo gefikst. Bevestig het dunne paneel waar je wilt, steek het in het stopcontact en profiteer met een druk op de knop van zalige stralingswarmte. Met de overgeproduceerde energie verwarm je helemaal gratis. Zo is die energie tenminste goed besteed.

Infraroodverwarming: zuinig, gezond en makkelijk verwarmen

Infraroodverwarming is elektrische verwarming die rechtstreeks afstraalt op mensen en objecten . Zoals de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-stralen. Je hebt het dus direct aangenaam warm. Het zijn flinterdunne panelen die amper plaats nodig hebben en makkelijk te installeren zijn. Je vindt ze bovendien in alle formaten en kleuren. En zo kan je de overproductie van je zonnepanelen gedurende de dag gebruiken om ’s avonds te verwarmen. Wacht niet tot december om de overproductie van je zonnepanelen erdoor te jagen. Met die kostbare energie verwarm je in het kille najaar gratis je huis, dankzij infraroodpanelen.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als hoofd- of bijverwarming. Maak een afspraak met een infraroodexpert via 03 272 41 21 of info@infraroodexpert.be.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.