Logo Infraroodexpert

Zo wordt je infraroodverwarming een meerwaarde voor je interieur [5 creatieve tips om je woning te verwarmen met infrarood]

Infraroodverwarming bevrijdt interieur van beperkingen. Creatieve tips tonen hoe je functionele en stijlvolle integratie bereikt. Verwarming wordt interieurontwerp. Ontdek meer mogelijkheden!
Infraroodverwarming bevrijdt interieur van beperkingen.

Infraroodpanelen die één worden met je interieur

Het eerste waar je aan denkt is het verbergen van je verwarming. Als ze dan toch niet aantrekkelijk is, waarom zorg je er dan niet voor dat ze niet te zien is? Allemaal goed en wel, maar probeer dat maar eens met een klassieke gasverwarming. De bombastische materialen die nodig zijn om gas te doen circuleren stop je niet zomaar weg in hoeken en gaten.

Infraroodpanelen zijn niet alleen subtieler, maar ze kunnen ook in elke beschikbare RAL-kleur worden geleverd. Je zal niet doorhebben dat er een verwarming tegen je muur hangt. Al zal de warme gloed misschien wel iets doen vermoeden.

Wil je jouw verwarming niet weg camoufleren maar ben je juist op zoek naar complementaire verwarmingspanelen, die een mooie aanvulling zijn voor je interieur? Dan zijn Stone Art-panelen misschien wel iets voor jou. Deze panelen geven je de mogelijkheid om prachtige natuursteen design in je woning te verwerken. De uitstraling van deze panelen past binnen elk interieur. Een grijze natuursteen voor een rustieke woonkamer? Geen probleem! Een wit marmeren paneel voor een art-Deco badkamer? Komt eraan! Dat noemen we nog eens een warm interieur.

Infrarood fotopanelen: het fotokader waar je warm van wordt

Nog een stapje verder gaan dan gepersonaliseerde kleuren en patronen? Oké. Je hebt misschien al fotokaders of schilderijen aan de muur hangen. Wel, je kan deze nu upgraden naar een verwarmende versie met infrarood fotopanelen! We hebben meer dan 1 miljoen mogelijke patronen en afbeeldingen klaarstaan in onze databank. Maar je kan deze infraroodverwarming ook personaliseren met je eigen foto’s. Haarscherp en met volledig behoud van kleur, net als op fotopapier.

Krijtborden met infraroodverwarming: niet tekenen op de muren! Of net wel?

Je elektrische verwarming verwerken in je interieur is één ding. Maar infraroodpanelen, gemaakt voor interactie? Infrarood krijtborden, ze bestaan! In de keuken voor boodschappenlijstjes, geplande etentjes of een leuke boodschap? Of misschien kan het in een kinderkamer hangen? Zo kunnen ze urenlang krijttekeningen maken. Je zou bijna vergeten dat het eigenlijk een verwarming is.

Je verlichting en verwarming op één plaats met infrarood ledpanelen

In je badkamer, bergruimte of kantoor heb je vaak geen ruimte op je muren om een verwarming te plaatsen. De oplossing? Infrarood ledpanelen. Deze infraroodpanelen installeer je op je plafond en zijn voorzien van ingebouwde ledverlichting. Zo bespaar je ruimte en combineer je sfeervolle verlichting met gezellige warmte. Bovendien vermijd je extra breekwerken want je kan ze vaak aansluiten op het bestaande lichtnet, zonder bijkomende stroomkabels te trekken. En het afstellen van je verwarming en verlichting? Dat gebeurt met een afstandsbediening!

De ideale verwarming voor elke badkamer: onze infrarood spiegel

Door een spiegel infraroodpaneel te plaatsen in je badkamerspiegel, bespaar je niet enkel ruimte maar zorg je er ook voor dat je steeds door een helder spiegelbeeld begroet wordt wanneer je uit je douche of bad stapt. De stralingswarmte van het infraroodpaneel zorgt er namelijk voor dat er geen condens ontstaat. Zo kan je onmiddellijk aan je ochtend- of avondritueel beginnen!

Mooi, praktisch én betrouwbare elektronische verwarming

Ze zijn mooi, makkelijk te personaliseren én ook leuk in gebruik. Maar bovenal zijn al deze infraroodpanelen gewoon praktisch en energie-efficiënt. Het design of de plaatsing van deze infrarood verwarmingspanelen hindert hun werking absoluut niet. Ze zorgen in de eerste plaats voor een onmiddellijke, knusse warmte in elke kamer van je huis.

Heb je al ideeën over hoe infraroodverwarming een meerwaarde kan zijn voor jouw woning? Of wil je wat inspiratie opdoen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of offerte!

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.