Logo Infraroodexpert

Waarom infrarood verwarming één van uw goede voornemens moet zijn

De start van een nieuw jaar, hét moment om een aantal dingen te veranderen. Je verwarming bijvoorbeeld. Kan die niet sneller, efficiënter en liefst ook budgetvriendelijker? Kies dit jaar voor de verwarmingspanelen van Infraroodexpert en ga voor een zuinig, ecologisch en stijlvol 2020.
Een nieuw jaar, kies voor infrarood

2020: Het jaar van warm design

Dit jaar maken we komaf met het cliché van omvangrijke radiatoren die je kamer domineren. Want verwarming moet geen last zijn voor je interieur. Infraroodpanelen laten zich eenvoudig en stijlvol verwerken doorheen je woning. Door hun subtiel design trekken deze verwarmingspanelen immers nooit de aandacht maar gaan ze makkelijk op in de achtergrond.

Wie toch iets wil toevoegen aan z’n interieur, kan een infrarood paneel verwerken in fotolijsten, spiegels en wastafels. Op die manier geniet je van een gezellige maar onzichtbare stralingswarmte.

2020: Het jaar van snelheid

Gedaan met wachten op een opstartende verwarmingsketel. Infraroodverwarming staat ook voor een snelle opwarming ten opzichte van klassieke verwarmingsmethodes. Ruimtes zoals een washok of een voorraadkast, waar je vaak binnen en buiten wandelt, kunnen op die manier snel op een aangename temperatuur gebracht worden. Na je vertrek is de verwarming bovendien even snel terug uitgezet, wat dan weer zeer energiezuinig is.

2020: Het jaar van budgetvriendelijkheid

Maak dit jaar komaf met die hoge energiefactuur. Zowel op vlak van verbruik als installatiekost laat infraroodverwarming de concurrentie ver achter zich. De plaatsing gebeurt meestal zonder enig kap- en breekwerk en kan vaak binnen de termijn van één dag worden uitgevoerd. Infraroodstraling is bovendien gericht op het verwarmen van objecten en personen in plaats van de omringende lucht. Op die manier is er minder energie nodig om je woonkamer, badkamer of keuken op de juiste temperatuur te brengen.

2020: Het jaar van behaaglijk baden

‘s Morgens met gekrulde tenen over een ijzige badkamervloer lopen, dat behoort definitief tot het verleden wanneer je kiest voor infrarood. Vanaf nu rond je in een behaaglijke temperatuur je ochtend- en avondroutine af. Omdat infraroodpanelen zich even makkelijk op de muur als tegen het plafond laten plaatsen, is geen enkele badkamer te klein. Bovendien zorgen onze infraroodstralers voor een perfecte luchtvochtigheid waardoor schimmelvorming geen kans krijgt.Dus heb je het definitief gehad met die dure, omslachtige en trage klassieke verwarming? Kies in 2020 dan resoluut voor infrarood en laat Infraroodexpert jouw huis klaarmaken voor het nieuwe decennium.De start van een nieuw jaar, hét moment om een aantal dingen te veranderen. Je verwarming bijvoorbeeld. Kan die niet sneller, efficiënter en liefst ook budgetvriendelijker? Kies dit jaar voor de verwarmingspanelen van Infraroodexpert en ga voor een zuinig, ecologisch en stijlvol 2020.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.