Logo Infraroodexpert

Voor bedrijven

Zitten de werknemers aan de balie soms te bibberen van de koude? Hebt u een kantoorhoek of vergaderruimte in een moeilijk te verwarmen open magazijn? Of wilt u dat de klanten altijd een behaaglijke, weldadige warmte voelen bij het binnenkomen van uw winkel, atelier, lobby, hotelkamer of praktijk? Dan is infraroodverwarming een absolute must.
Genieten van de ideale warmte en de juiste sfeer met ledverlichting!

Energiezuinig én efficiënt verwarmen met infrarood

Met de infrarood verwarmingspanelen van Infraroodexpert verwarmt u op een absoluut energiezuinige manier uw werkplek. Omdat infraroodstralen zich richten op materie (objecten, materialen en personen) en niet op de lucht, hebt u veel minder energie nodig om een behaaglijke warmte te voelen. Een absolute must voor bedrijven.

Infraroodpaneel als eyecatcher

Een grote troef van onze infraroodpanelen is dat u ze kan beprinten met een logo, slogan of foto. Een absoluut originele manier dus om verwarming te combineren met decoratie in de inkomhal, vergaderzalen, cafetaria’s of winkelruimte. We kunnen onze panelen dan ook volledig op maat van uw bedrijf ontwerpen.Hotels, B&B’s en andere gastenverblijven, verwennen hun klanten graag met de behaaglijke warmte van een infrarood paneel gecombineerd met sfeervolle ledverlichting. Of ze geven hun badkamers een echte luxueuse uitstraling met infrarood verwerkt in spiegels. 

Infraroodpaneel als meest subtiele verwarming

Maar misschien wilt u liever zo subtiel mogelijk verwarmen? Onze glazen panelen hebben een flinterdun en strak design waardoor ze in een ral-kleur naar keuze, amper opvallen aan de muur of het plafond. Wat ook kan is ze combineren met indirecte led verlichting. Op die manier combineer je weer twee functionaliteiten in één.

Infrarood terrasverwarmers: een must voor horeca en hospitality

Terrasjes doen, buiten napraten, buitendemonstraties,… het beperkt zich al lang niet meer tot de zomermaanden. Mensen houden ervan om buiten te leven in alle seizoenen, tenminste als ze het behaaglijk warm kunnen hebben. Terrasverwarmers van infraroodexpert werken met korte golf straling waardoor je klanten op je terras, rookhoek of aan je stand een aangename warmte schenkt. Met een comfortabel en warm buitenterras kan je ook tijdens de koude maanden dubbel zoveel klanten ontvangen. Energiezuinig en eenvoudig te monteren. Hou die zwoele avonden vast! Bovendien vind je in het gamma van Infraroodexpert toestellen die niet enkel verwarmen maar ook verlichten: de ideale combinatie om je zomeravonden te rekken.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.