Logo Infraroodexpert

Verwarm jouw woning met mooie wanddecoratie

Bij het renoveren van een woning moet je vaak esthetiek laten vallen bij de keuze van verwarming. Klassieke verwarmingselementen zijn vaak opvallend en verknoeien een mooi interieur. Op zoek naar een verwarming die niet alleen mooi integreert in je interieur, maar ook een decoratief element is en plaats bespaart zodat jij die extra kast kan plaatsen?

Verwarm jouw woning met mooie wanddecoratie.

Een opvallend kunstwerk of helemaal ingewerkt

Een mooie familie-, reisfoto of zelfgemaakt kunstwerk dat je in de verf wil zetten? Dit kan gedrukt worden op infraroodpanelen waardoor je verwarming een echte eye-catcher wordt.  Infraroodverwarming is beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren waardoor je ze heel mooi en subtiel kan inwerken in de woning. Aangezien ze in het plafond of tegen de muur worden gemonteerd, zijn ze plaats besparend. 

Een leuke manier om je keuken te verwarmen, is een krijtbord als infraroodpaneel. Je schrijft er je to-do’s, boodschappenlijstjes of leuke berichtjes naar je gezin op. De ideale manier om je dagelijks leven op orde te houden terwijl het lekker warm is.

Een spiegel die jou en je badkamer warm houdt

In de badkamer is vloerverwarming niet altijd mogelijk door beperkte vloerruimte. Een klassieke radiator neemt dan weer veel plaats in, waardoor je minder (kast)ruimte in je badkamer hebt. Wist je dat er ook infraroodpanelen in spiegelglas zijn? Doordat infraroodverwarming personen en objecten opwarmt, heb je nooit meer koud in de badkamer. Een bijkomend voordeel is dat je geen aandampende spiegel meer hebt.

Infrarood met ledverlichting integratie voor warmte en stijl

Het kan vaak koud aanvoelen in hoge open ruimtes of in ruimtes met veel glaspartijen zoals een veranda. Wil je in de winter toch nog gezellig in je veranda zitten met zicht op de tuin zonder dikke trui aan? Door infrarood-ledpanelen combineer je energiezuinige ledverlichting met verwarming. Ook bij deze panelen kies je de optie die het beste past bij jouw inrichting: indirecte ledverlichting aan de achterzijde van de infraroodpanelen of panelen met een ledrand rondom.

Ben je overtuigd dat infraroodverwarming de energiezuinige en esthetische verwarmingsoplossing is voor jouw woning? Contacteer onze experten of kom langs in één van onze showrooms en ontdek alle designopties: als decoratief element, discreet aan de muur of het plafond, gecombineerd met verlichting, een spiegel of handdoekrek…

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.