Logo Infraroodexpert

Veilige verwarming voor scholen en kinderdagverblijven

Hecht jij ook veel belang aan de veiligheid van kleine kinderen, zeker wanneer ze op de crèche of op school zijn? Vervang je radiatoren dan door infraroodverwarming, waardoor ze hun handjes niet kunnen verbranden. Naast kindvriendelijk, is dit soort verwarmingsinstallatie ook duurzaam. Bekijk in onze nieuwe video hoe we onlangs een derde infraroodpaneel in een kinderopvang in Kersbeek-Miskom installeerde om extra warmte te geven tijdens de verzorging van de baby’s en kinderen.

veilige verwarming voor scholen en kinderdagverblijven

3-in-1: Veilig, plaatsbesparend en comfortabel

Infraroodpanelen worden doorgaans aan het plafond gehangen. Dat heeft drie grote voordelen. Allereerst kunnen de kinderen niet in contact komen met de panelen, waardoor het een zeer veilige verwarmingsoptie is. Ten tweede is deze oplossing ook plaatsbesparend: je hoeft geen rekening te houden met verwarmingstoestellen in je interieur. Tot slot, krijg je door deze plaatsing een veel bredere spreiding van de warmte. Zo kan ieder hoekje van de ruimte verwarmd worden en hebben de kinderen het altijd comfortabel warm.

Snelle installatie

Daarnaast verloopt de installatie van een plafondmontage ook zeer efficiënt en zonder breekwerken: op enkele uren is de installatie al afgerond. Na het bepalen van een geschikte plaats aan de hand van een lasertoestel en metingen, monteren we de bevestigingsbeugels. Tot slot wordt het paneel zelf geïnstalleerd. Daardoor kunnen we de installatiekosten laag houden. Twijfel je of infraroodverwarming wel bij jou kan? Dan kunnen we je geruststellen. Infraroodverwarming is vrijwel overal mogelijk: we hebben enkel een stopcontact of stroomtoevoer nodig.

Heb jij ook interesse om infraroodverwarming bij jou te plaatsen? Neem een kijkje in een van onze showrooms of plan een plaatsbezoek in.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.