Logo Infraroodexpert

Staan jij en je klanten te bevriezen in je pop-upshop?

Pop-upshop starten? Vergeet verwarming niet. Infraroodpanelen maken gezellige warme sfeer. Houd klanten langer binnen.
Staan jij en je klanten te bevriezen in je pop-upshop?

Heerlijk warme pop-upshop of kil ijspaleis?

Containers, beurshallen en leegstaande handelspanden zijn typische locaties voor een pop-upshop. Maar in die ruimtes kan het bitterkoud zijn. Als je klanten wolkjes uitademen in je shop, vluchten ze snel naar een warmere plek. Zo mis jij cruciale inkomsten. Maar met infraroodpanelen maak jij het snel en makkelijk behaaglijk warm in je winkel.

Infraroodwarmte: stopcontact volstaat

Infraroodpanelen zijn warmte-elementen op elektriciteit. Je hangt ze aan de muur, steekt ze in het stopcontact, zet de verwarming aan en klaar. Verhuis je naar een nieuwe locatie? Dan neem je de panelen simpelweg mee. Het bijzondere van infraroodverwarming is dat het rechtstreeks mensen en objecten verwarmt in plaats van de lucht. Vergelijk het met de stralingswarmte van de zon. Je voelt de warmte dus direct, ook in grote ruimtes.

Speciale infraroodpanelen tegen tintelende tenen

Heb je makkelijk last van koude voeten? Dan is een bureau- of deskverwarming in flexibele, zelfklevende fiber ideaal als extra verwarming. Want als verkoper sta je vaak stil achter de toonbank én draag je geen jas, zoals je klanten. Breng het infraroodpaneel aan onder je toonbank en stel de gewenste temperatuur in. Je voeten zullen je dankbaar zijn.

Infraroodpanelen in de look-and-feel van je pop-upshop

Hoe ziet een infraroodpaneel eruit? Zoals jij het wilt. Je bestelt infraroodpanelen in de kleur van je stand of bedrijf en in de gewenste vorm. Bovendien zijn de panelen flinterdun en smelten ze mooi samen met je winkelinterieur.

Infraroodwarmte: juwelier Twice As Nice en Flamant interieurdesign zijn fan

Twice As Nice stond lang met een pop-upshop in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Een enorme ruimte met hoge plafonds. We installeerden er zwarte warmtepanelen aan de toonbank. Zo hadden de klanten én de verkoopsters het aangenaam warm. Ook interieurzaak Flamant klopte aan bij de Infraroodexpert voor hun conceptstore in Brugge, om hun klanten te verwelkomen in een lekker warme winkel.

Pop-upshop in de maak? Bel 03 272 41 21 of mail naar info@infraroodexpert.be voor meer informatie over infraroodverwarming.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.