Logo Infraroodexpert

Wat geeft voor jou de doorslag bij de keuze van verwarming?

Sinds 8 jaar pionieren we met infraroodpanelen in België, vertrouwd door 2500+ huizen en bedrijven. Bouwervaring, expertise en prijs-kwaliteitverhouding maken ons keuze voor slimme verwarming
Wat geeft voor jou de doorslag bij de keuze van verwarming?

Grootste showroom van infraroodverwarming in België

Zoek je infraroodpanelen om een hoge en grote ruimte te verwarmen? Wil je infraroodverwarming voor je terras of veranda? Of heb je extra verwarming nodig in je handelszaak? Welke keuze van verwarming heeft u nodig? Dan vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt, want we hebben de grootste showroom van België met infraroodverwarming in alle soorten en maten. Ze hebben allemaal één zaak gemeen: hun bewezen Duitse topkwaliteit. Zo gaat je nieuwe verwarming een eeuwigheid mee en bespaar je tot 50% op je energiefactuur.

Gratis plaatsbezoek voor gefundeerd advies over infraroodverwarming

Er is enorm veel keuze in infraroodpanelen. Om precies te weten welke keuze van verwarming geschikt is voor je huis of zaak, komen we langs – dat is een gratis en vrijblijvende service. We meten je kamers op, checken de isolatie en willen weten wat jij van je infraroodverwarming verwacht. Op basis daarvan krijg je gedetailleerd advies. Daarna is het aan jou, want bij ons stel jij je infraroodpanelen zelf samen. Je kiest het formaat en het materiaal – glas, metaal of natuursteen. En je bepaalt de uitvoering. Wat denk je van een infraroodpaneel als spiegel, ledverlichting of schilderij? Alles is mogelijk.

Trendsetters in infraroodverwarming

Gedreven door de wensen van onze klanten, volgen we al járen de trends op in de sector en gaan we altijd op zoek naar nog betere infraroodsystemen. Naast de eenvoudige infraroodpanelen, kom je ook bij ons voor de speciallekes. Zoals infraroodpanelen met een Intelligent Saving Temperature Controller, die de kamer altijd op de gewenste temperatuur houdt. En infraroodpanelen die je op afstand bedient via je computer, tablet of smartphone.

Eigen plaatsers met jarenlange ervaring

De montage van je nieuwe infraroodpanelen gebeurt door onze eigen mensen. Zo ben je zeker dat het in orde is. Ze kennen de merken als hun broekzak, plaatsen dagelijks infraroodpanelen bij particulieren en bedrijven, en zijn goed op de hoogte van je dossier. Bovendien werken ze snel, piekfijn en discreet, en nemen ze nadien al het afval weer mee.

Enthousiaste klanten

Veel mensen staan eerst sceptisch tegenover elektrische verwarming, maar zijn daarna blij verrast door de resultaten. Zo kregen we al heel wat leuke reacties, over de gezellige warmte die de panelen uitstralen, over de grote besparing op elektriciteitskosten en over hoe mooi de panelen passen in het interieur. Als we zo’n feedback krijgen, is onze dag goed.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van infraroodwarmte en onze uitgebreide service. Kom langs in onze showroom in Antwerpen, bel 03 272 41 21 of mail naar info@infraroodexpert.be

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.