Logo Infraroodexpert

Sta jij te rillen in je badkamer? Ga voor slimme verwarming!

Slimme verwarming maakt je badkamer comfortabel, vooral in koude winters. Creëer een wellnesservaring met infrarood. Geniet van aangename ochtend.
Sta jij te rillen in je badkamer? Ga voor infrarood verwarming!

Wat is infraroodverwarming?

Infraroodverwarming kan je vergelijken met de warmte van zonnestralen, maar dan zónder UV. De dunne panelen geven warmtegolven af die personen, objecten en muren in de kamer onmiddellijk verwarmen. Dat is een stuk energiezuiniger dan klassieke verwarming die alle lucht in de ruimte verwarmt.

Meteen behaaglijk warm na de douche

Een van de grootste voordelen van infraroodverwarming? De snelle opwarmtijd. En dat is goud waard in je badkamer. Want als je uit de douche stapt, drogen en verwarmen de infraroodpanelen je lichaam rechtstreeks, zoals de warme gloed van de zon of een haardvuur. Voel je het al gloeien? Heerlijk. Als je lichaam ’s ochtends al goed is opgewarmd, geniet je nog uren na. Zo trotseer jij vrieskou, wind en sneeuw als een baas.

Nog meer voordelen van infraroodverwarming in je badkamer

  • Geen schimmels – Een badkamer heeft veel kans op vervelende schimmels, omdat het er warm en vochtig is. Maar níét met infraroodverwarming, want de stralingswarmte droogt direct de natte muren, waardoor schimmels geen kans krijgen.
  • Energiezuinig – Is elektrische verwarming niet duur?, hoor ik je denken. Integendeel, met infraroodverwarming bespaar je energie en centen, want je badkamer warmt veel sneller op.
  • Programmeerbaar – Heb je vaste uren tijdens de week? Dan kan je gemakkelijk de verwarming van de badkamer instellen om een half uurtje voor je binnenkomt al op te springen en vervolgens de rest van de dag uit te staan. Dit kan door de afzonderlijke, draadloze thermostaat die ieder paneel kan sturen. Hierdoor verbruik je uiteraard ook nog eens minder stroom.
  • Stopcontact volstaat – Voor infraroodverwarming heb je geen leidingen nodig. Je plaatst de panelen dus waar je wilt, steekt de stekker in het stopcontact en klaar. Verwarmen maar!

Verwerk de verwarmingspanelen in de spiegel van je badkamer

Hoe zien panelen van infraroodverwarming eruit? Zoals jij het wilt. Het zijn dunne panelen in veiligheidsglas, verkrijgbaar in een kleur en afwerking naar keuze. Dus je hangt ze incognito aan het plafond of de muur. Of verwerkt ze in je badkamerspiegel. Zo win je heel wat extra ruimte! Bovendien zal je spiegel nooit maar aandampen tijdens het douchen.Met infraroodverwarming maak jij je ochtendroutine deze winter een stuk aangenamer. Meer weten? Contacteer ons via onderstaande button of kom langs!

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.