Logo Infraroodexpert

Hoe je ook in de winter van de zon profiteert

De oplossing om die zonnewarmte ook in de donkerste periode van het jaar op je huid te voelen? Geniet van de zon in de winter met infraroodverwarming!
Genieten van me-time.

Wees de natuur te slim af

Wist je dat vanaf midden augustus de zon al meer dan 1 uur minder lang per dag schijnt? En dat verschil vanaf oktober gemiddeld 4 uur kan zijn?! Met infraroodverwarming heb je de zon altijd in huis. Infraroodstralen doen net hetzelfde als zonnestralen. Het enige verschil: infraroodverwarming geeft geen schadelijke uv-straling af. Het voelt net alsof de zon de hele dag op je schijnt en je je dus kan koesteren in een behagelijke warmte.

Ga met infraroodverwarming tegelijk voor gezonde lucht

Hoe infraroodverwarming je dat gevoel van in de zon te zitten geeft? Infraroodpanelen verwarmen je lichaam rechtstreeks en blazen de lucht niet rond zoals radiatoren. Zo dwarrelen er geen stof en huismijt rond én blijft de luchtvochtigheid in huis op peil. En heb je geen last van allergieën en kleine kwaaltjes, zoals een droge keel, hoest of hoofdpijn.

Geef met je infraroodpanelen ook schimmel en vocht geen kans

Nog een effect van infraroodstralen? Zoals zonnestralen verwarmen ze niet alleen je lichaam rechtstreeks, maar ook voorwerpen zoals je muren en plafond. De warmte die ze opvangen, stralen ze ook weer uit. Zo blijven ze droog en krijgen vocht en condens geen kans. En dat zorgt er dan weer voor dat je je nooit zorgen hoeft te maken om schimmel in huis. Je ziet: infraroodstralen zijn goed voor je lichaam én voor je huis.

Wil je meer informatie over stille, energiezuinige en onderhoudsarme infraroodpanelen en hun rechtstreekse stralingswarmte? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden als hoofd- of bijverwarming. Bel of mail ons om gratis bij je langs te komen. Of breng een bezoek aan onze showroom.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.