Logo Infraroodexpert

Opendeurweekend: Kom onze wellnesstoestellen zelf ervaren en creëer je eigen wellness in huis.

Overweeg je een Sunshower of massagestoel? Test de opties en krijg begeleiding. Kom naar onze showroom op 22 en 23 oktober (10u-17u) tijdens het ‘WELLNESS-OPENDEURWEEKEND’. Ontdek zelf het genot.
Opendeurweekend Infraroodexpert.

Ervaar de Sunshower, een all-in-one booster voor je gezondheid

De naam doet het waarschijnlijk al wel vermoeden. Een Sunshower van Infraroodexpert haalt de vele voordelen van de zon naar je douche zonder de schadelijke UV stralen. De Sunshower zorgt voor een gezonde verantwoorde portie vitamine D het hele jaar door. Zonlicht heeft namelijk een positief effect op zowel je energieniveau alsook je welzijn en zelfs je slaapritme. Het infraroodlicht verbetert de bloedsomloop en herstelt zo eenvoudig pijnlijke spieren. Na één druk op het touchpad doen de infraroodstralen hun werk en kan jij genieten van een heerlijk ontspannende en tegelijkertijd verkwikkende douche.

Geniet van een heerlijke massage in een Casada massagestoel

Heb jij een zittende job? Of eerder eentje waarbij je juist heel wat stappen doet? Dan is er niets beter dan na een lange werkdag even heerlijk te kunnen relaxen. Een Casada massagestoel is dan ook een must-have wellnesstoestel voor in huis! Een massage van 10 à 15 minuten is al voldoende om stress te verlagen. Bovendien verbetert de massage van de rug je gehele zithouding. Hierdoor ervaar je aanzienlijk minder spanning en pijnlijke spieren in je rug, nek en schouders.

Je stelt de stoel één keer in op jouw lichaam en vervolgens kan je genieten van een korte of lange massage – afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Zo ben je meteen weer helemaal zen.

Test zelf de Sunshower of Casada massagestoelen bij Infraroodexpert

Wil jij ook graag een kwalitatief wellnesstoestel in huis? Dan is het belangrijk om jezelf voldoende te informeren over de verschillende mogelijkheden. Daarom ben je tijdens ons ‘wellness opendeurweekend’ op zaterdag 22 en zondag 23 oktober (10u00 – 17u00) welkom in onze showroom te Willebroek om de Sunshower en de massagestoelen van Casada zelf te komen uittesten. Om de hele wellnesservaring compleet te maken bieden we dit weekend ook uitzonderlijk enkele hapjes en drankjes aan. Van ontspanning gesproken! Kom gezellig de voordelen van deze wellnesstoestellen ervaren.

Meer weten over onze Sunshower en Casada massagestoelen? Contacteer Infraroodexpert voor meer informatie. Ontdek alles over ons opendeurweekend via ons event op Facebook.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.