Logo Infraroodexpert

Nooit nog een factuur van elektriciteit of aardgas?

Je ziet de zweetdruppels op het voorhoofd van de minister als hij moet praten over een eventueel elektriciteitstekort in de herfst of winter. Dus misschien is dat geen doemgedachte of een beeld uit een Amerikaanse film, zo’n afschakelplan met black-out’s. Een elektriciteitsnetwerk dat in een hele regio platligt, dat kan blijkbaar.
Overschot van je zonnepanelen, gebruiken om je woning te verwarmen.

Of je hoort over het aardgas dat ons land inkoopt in andere landen, waar er natuurlijke bronnen zijn: Nederland, Noorwegen, Groot-Brittannië en Rusland. Je hoort ook dat zo’n land weleens dreigt om die uitvoer aan België te stoppen. Wordt je eigen energieleverancier en zorg ervoor dat je geen factuur van elektriciteit of aardgas meer ontvangen. Als jij verwarmt met aardgas, dan kan je terecht wel eens twijfelen: betekent dat dat je misschien in putje winter niet meer kunt verwarmen? 

Off-grid, off we go!

Er is een oplossing, waardoor je je nooit nog zorgen moet maken over je factuur van elektriciteit of aardgas. Jij gaat niet black-out tijdens een afschakelplan en je gaat ook niet ineens drie keer de normale prijs voor energie betalen na een boycot. Nee, jij schakelt jezelf af en gaat ‘off-grid’: jij kiest voor een systeem waarbij je niet afhankelijk bent van het net dat aan woningen en ondernemingen aardgas en elektriciteit levert.

Drie-in-één-pakket

Hoe zorg je voor je eigen elektriciteit en verwarming?

  1. Je kiest voor zonnepanelen. Zo levert de zon je elektriciteit, zelfs op bewolkte dagen. De digitale meter zorgt er echter voor dat je de elektriciteit die je teveel produceert meteen afgeeft aan het net. Zonder dat je daarvoor een compensatie krijgt.
  2. Dus aan die zonnepanelen laat je een innovatieve lithiumbatterijen power pack koppelen. Zoals de Tesla Powerwall er ook één is- een thuisbatterij met ander woorden. Die slaan je elektriciteit die je overdag niet verbruikt op. Zodat je die ‘s avonds als je thuiskomt wel kunt verbruiken.
  3. Tot slot ga je ook voor een verwarming en koken op elektriciteit. Infraroodverwarming is dan een slimme en stijlvolle keuze. Zo verwarm je gratis met de elektriciteit die je teveel produceerde.

Iets voor jouw woning of zaak?

Deze totaaloplossing vraagt bovendien geen complexe installatie of ingrijpende breek- en slijpwerken. Op één dag zorgen vaklui ervoor dat je zonnepanelen, thuisbatterij en verwarmingstoestellen klaar zijn om zich van hun warmste kant te tonen.

Benieuwd naar een vrijblijvende prijsofferte van dit complete pakket? Naar een berekening van de tijd waarop je verwarmingsinvestering is terugverdiend? We komen graag bij je langs om te analyseren of je woning geschikt is voor deze nieuwe manier van verwarmen. Maak een afspraak met een infraroodexpert via 03 272 41 21 of info@infraroodexpert.be.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.