Logo Infraroodexpert

Kledingzaak Nanu Fashion verwarmt nu zuinig en efficiënt dankzij infraroodpanelen.

Vandaag staan we hier in Londerzeel in een mooie kledingzaak genaamd Nanu Fashion waar we infraroodpanelen aan het plafond hebben gemonteerd om het mooi te integreren in het interieur van de zaak.  

Tijdens de renovatiewerken hebben ze bij Nanu Fashion beslist om infraroodverwarming te gaan toepassen om van de oude systemen af te stappen omwille van enkele voordelen.

De voornaamste voordelen die ze hier nu ervaren zijn, het feit dat er geen stof wordt verspreid door de verwarming. Wat toch wel een belangrijke meerwaarde is in een kledingzaak. Met infraroodpanelen verwarm jij je zaak op een comfortabele, plaatsbesparende en energiezuinige manier. Het feit dat de energiefactuur zeer goed onder controle te houden is en dat de design mogelijkheden van infraroodpanelen quasi onbeperkt zijn.

De infraroodpanelen zijn hier geplaatst aan het plafond en er werd rekening gehouden met de spreiding van de warmte van zo’n toestel. Zodanig dat we elke vierkante meter in de ruimte kunnen verwarmen. Maar er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden voor de positie van de panelen. In deze situatie zorgen de infraroodtoestellen ervoor dat ook de paskamers verwarmd worden. Mochten de paskamers wat verderaf gelegen zijn, hadden we daar uiteraard voor spiegelpanelen geopteerd. Zo hebben je klanten het aangenaam warm tijdens het omkleden.  Deze hebben een meerwaarde aangezien we twee functionaliteiten combineren. Je hebt je spiegels en tegelijkertijd worden de paskamers aangenaam verwarmd en wordt er plaats bespaart. Ook kan je een verwarmde spiegel combineren met indirecte ledverlichting. 

Op een volledige werkdag kunnen wij de gehele winkel omschakelen naar infraroodverwarming. Vaak doen we dit dan ook op een sluitingsdag om minimale last voor onze klant te veroorzaken.

Hier is infraroodverwarming aan het plafond de ideale oplossing gebleken maar ook voor andere kledingzaken kunnen we aan kijken naar een oplossing op maat.

Wil jij je handelszaak ook energiezuinig en efficiënt kunnen verwarmen? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek met onze experten.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.