Opendeur weekenden met beursacties:
17 + 18 februari & 24 + 25 februari

Logo Infraroodexpert

5 ideeën met infraroodverwarming in je winkel

Om de winkelervaring van je klanten zo aangenaam mogelijk te maken, is de temperatuur van je zaak belangrijk. Een te warme of te koude binnentemperatuur geeft een onprettig gevoel voor bezoekers. Klassieke verwarmingselementen zoals radiatoren kunnen het uitzicht van je winkel bederven. Bovendien verliest je ruimte veel warmte via de  deuren die opengaan. Infraroodverwarming verwarmt echter de personen in je zaak en niet de lucht, waardoor je energiefactuur niet oploopt. Ontdek vijf creatieve ideeën om infraroodpanelen te integreren in je winkelinrichting.

infraroodverwarming in je winkel

Verwarmde spiegels met ledverlichting in de paskamers

Klanten die op zoek zijn naar nieuwe kledingstukken, passen hun potentiële aankopen natuurlijk graag. Niets zo ongezellig dan een donkere en kille paskamer. Een spiegel is natuurlijk ook cruciaal in een pashok. Wist je dat je een spiegel met infraroodverwarming in de paskamers kan hangen? Zo hebben je klanten het aangenaam warm tijdens het omkleden. Ook kan je een verwarmde spiegel combineren met indirecte ledverlichting. Deze geven een flatterender beeld dan felle en directe verlichting.  Nog beter voor je verkoop!

Verwarmingspanelen in de stockruimte

Of je nu kleding, koffie of zetels verkoopt, verwarmingstoestellen zoals radiatoren passen vaak niet in  je mooie winkelinrichting. Je kan door middel van infraroodverwarming een tweede functionaliteit geven aan je lampen. Deze panelen zijn voorzien van ledverlichting, waardoor ze ook een zuinig verbruik hebben. Heb je vaak koud in de stockruimte tijdens je zoektocht naar een bepaald product of de aanvulling van de nieuwe collectie? Dan zijn deze verlichte verwarmingspanelen ideaal. Ze geven sneller een warm gevoel  dan andere verwarmingstoestellen en kunnen ook ingesteld worden naargelang jouw gebruik.

Creëer sfeer met bedrukte fotopanelen

Dompel je klanten helemaal onder in de sfeer van je zaak door infraroodpanelen met foto’s op je muren te monteren. Ongeacht wat voor winkel of eetgelegenheid je runt, je kan elke foto in hoge resolutie afdrukken op de panelen. Denk aan foto’s van een bepaalde regio, foto’s van de stad, oude foto’s van je vernieuwd pand of een kunstwerk dat je mooi vindt passen bij jouw winkelconcept.

Wandpanelen in de winkelruimte

Heb je liever verwarming die subtiel in je winkelinrichting verwerkt is? Dit kan door infraroodpanelen in dezelfde kleur als je muren te nemen. De panelen zijn in ontzettend veel RAL-kleuren beschikbaar, zo is er vast en zeker eentje die past bij jouw zaak. Met infraroodpanelen verwarm jij je zaak op een comfortabele, plaatsbesparende en energiezuinige manier.

Tips voor klanten op het krijtbord

Als je met menu’s of suggesties werkt die dagelijks of wekelijks wijzigen, dan heb je vast en zeker een krijtbord in je zaak hangen. Wist je dat Infraroodexpert ook krijtborden aanbiedt die voor warmte zorgen? De borden staan mooi in je zaak,verwarmen de klanten en je kan gemakkelijk aanpassingen maken op het krijtbord.

Ook op zoek naar efficiënte verwarming in jouw zaak? Infraroodverwarming is energiezuinig en ideaal voor winkels waarvan de deur vaak opent. Mail ons jouw verwarmingsvraag en wij helpen je graag verder.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.