Logo Infraroodexpert

Een betaalbare badkamerrenovatie zonder frustraties, kan dat?

Uitstel van badkamerrenovatie door kosten en overlast? Zoek je compacte, betaalbare badkamerverwarming? Ontdek onze tips voor optimaal comfort in je vernieuwde badkamer.

Kies een verwarming die weinig kostbare plaats inneemt

Infraroodpanelen zijn ontzettend functioneel én plaatsbesparend. Enkele belangrijke eigenschappen als je het ons vraagt. Want geef toe, de ruimte die ter beschikking is, gebruik je liever ten volle voor een ruime inloopdouche, een prachtig ligbad of een dubbele wasbak. Infraroodverwarming is dus de ideale oplossing aangezien de compacte dunne panelen eenvoudig aan de muur of aan het plafond gemonteerd kunnen worden. Bovendien zijn ze ook perfect integreerbaar in je badkamerspiegel, je verlichting of je handdoekrek. Zo vallen ze nóg minder op en gaat er geen ruimte verloren.

Probeer helse breekwerken te voorkomen

Aangezien de panelen geen watertoevoer of -afvoer nodig hebben, zijn er geen grote ingrijpende kap- en of breekwerken nodig. De panelen worden aan de muur bevestigd met enkele vijzen en vervolgens wordt de stekker in het stopcontact gestoken. Zo simpel kan het zijn!

Dankzij infraroodpanelen heb je dus geen last van verbouwingsfrustraties. Geen langdradige werkzaamheden die veel stof en lawaai met zich meebrengen. Onze experts zorgen ervoor dat de installatie van jouw panelen slechts enkele uren in beslag neemt.

Kies een nieuwe badkamer én wees lief voor je portemonnee

Als we de aankoopkost van infraroodpanelen gaan vergelijken met bijvoorbeeld een warmtepomp spreken we over een zeer ander prijskaartje. Infraroodpanelen zijn relatief goedkoop in aankoop. Dankzij de snelle en gerichte warmte hoeft u er ook geen grote aantallen van te installeren. Bovendien bespaart u dankzij de vlotte installatie ook een heleboel installatiekosten uit.

Let op met vocht en vermijd schimmels en andere problemen

Mocht je toch nog niet helemaal overtuigd zijn van infraroodverwarming, zetten we graag een extra voordeel in de verf. Infraroodverwarming is dé ultieme badkamerverwarming omdat het vocht bestrijdt. Aangezien objecten, muren en personen rechtstreeks worden opgewarmd is er geen mogelijkheid voor condensvorming op spiegels en muren waardoor je dus geen last meer hebt van vocht in je badkamer.

Verdient jouw badkamer(verwarming) ook een make-over? Contacteer Infraroodexpert voor meer informatie.

Blijf jij de renovatie van je badkamer steeds uitstellen wegens de hoge kosten, het breekwerk en geluids- of stofoverlast? Wil je bij het plaatsen van een verwarmingselement zo weinig mogelijk kostbare ruimte verliezen? Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke badkamerverwarming? Bij een nieuwe badkamer denken de meeste mensen aan een nieuw badkamermeubel, nieuwe kranen,.. maar ze vergeten vaak het belangrijkste. Wij geven je enkele tips om het comfort van je nieuwe badkamer te maximaliseren.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.